EgeGeleceğin aşçılarına madalya

Geleceğin aşçılarına madalya

26.03.2017 - 05:22 | Son Güncellenme:

.

Geleceğin aşçılarına madalya

ORTACA Meslek Yüksekokulu (OMYO) Aşçılık Bölümü öğrencileri, Şef Mavi Profesyonel Aşçılık Derneği’nin Fethiye’de düzenlediği ulusal yemek yarışmasında gümüş madalya kazandı. Modern Türk Mutfağı kategorisinde Zeynep Demirli Teriyaki ‘soslu pilav eşliğinde dil balığı’ ile gümüş madalya aldı. Üniversiteler Arası Ekip yarışması kategorisinde Ahmet Ufuk Türk, Zeynep Demirli Taze ve Ebru Karaca’dan oluşan 3 kişilik ekibe gümüş madalya verildi. Ekip kategorisinde yapılan ‘zerdeçallı patates püresi üzerinde ahtapot polpo’, ‘baharat sarılı California usulü dil balığı’ ve ‘limonlu parfe’ jürinin beğenisini kazandı. Okul Müdürü Prof. Dr. Ramazan Güp, aşçılık öğrencilerinin her geçen gün kendilerini daha iyiye doğru geliştirdiğini söyledi, “Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi ve öğretim görevlilerimizi kutluyorum” dedi.

KEŞFETYENİ
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?
Survivor Adem'den olay açıklama! Yağmur ile neden konuşmuyor?

Cadde | 16.06.2025 - 07:20

Survivor'ın bu yıl şampiyonu Adem Kılıççı oldu. Şampiyon olduktan sonra ilk kez canlı yayına katılan Adem Kılıççı'dan bomba açıklamalar geldi.

Yazarlar