Ege Göz Göz kendini affettirecek

Göz Göz kendini affettirecek

19.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Rizespor’a 3-2 kaybettikten sonra kupada Bursaspor’a 5-4 yenilen Göztepe, Hatayspor’u konuk edecek. Karşılaşma Gürsel Aksel Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak

Göz Göz kendini affettirecek

Süper Lig’de son maçta Çaykur Rizespor’a 3-2, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise hafta içinde Bursaspor’a 5-4 yenilen Göztepe, bugün 13. hafta müsabakasında Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak.
Gürsel Aksel Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak müsabakada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Sarı kırmızılılarda Bursaspor maçında hakemi ittiği gerekçesiyle direkt kırmızı kart görüp tedbirli olarak Profesyonel Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen sağ bek Murat Paluli, mücadelede forma giyemeyecek.
Ceza yağdı
Göztepe’ye Atakaş Hatayspor maçı öncesi PFDK’dan ceza yağdı. Göz Göz’e Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Özgür Yankaya’ya yönelik resmi sosyal medya hesabından yaptığı, “Görevli geldi, görevini yaptı ve gitti” açıklamasının ardından 100 bin lira para cezası verildi. Başkan Mehmet Sepil’e yine yaptığı açıklamalardan ötürü 24, Başkan Vekili Talat Papatya’ya da 36 bin liralık fatura kesildi. Teknik Direktör İlhan Palut için ise ceza tayinine yer olmadığı açıklandı. Maç öncesi iki takımın da 18’er puanı bulunuyor. Göz Göz haftaya beşinci, Hatay ekibi ise sekizinci sırada başladı.