Ege Göztepe’de rota Berget

Göztepe’de rota Berget

03.01.2018 - 00:19 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına dün Antalya kampında başlayan Göztepe’ye, Norveçli oyuncu Inge Berget’in önerildiği öğrenildi. Teknik Direktör Tamer Tuna’nın Berget için net bir yanıt vermediği vurgulandı

Göztepe’de rota Berget

İsveç’in Malmö takımında görev yapan futbolcunun şu an boşta olduğu, menajerlerin de Berget’i uygun bir sözleşmeyle sarı kırmızılılara teklif ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Tamer Tuna’nın sol kanat ve zaman zaman santrfor mevkiinde oynayan Berget için net bir yanıt vermediği vurgulandı. Futbol kariyerine 2008 yılında ülkesinin Lyn Oslo takımında başlayan, 27 yaşındaki futbolcu, Norveç’te Stromsgodset ve Molde ekiplerinde de görev yaptı.

Üç oyuncu alınacak

İlk yurt dışı deneyimini İngiltere’de yaşayan Berget, 2013-2014 sezonunda Premier Lig’de mücadele eden Cardiff City’ye gitti. İskoçya’nın Celtic takımında da top koşturan oyuncu, ardından Malmö’nün yolunu tuttu. Berget, bu sezon Malmö’de hiçbir lig maçında oynamadı. Norveç Milli Takımı’nda 19 maça çıkan Berget, 2 gol attı. Göztepe, yarın başlayacak olan ara transfer döneminde 2 ya da 3 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor. Sarı kırmızılıların listesinde, Kardemir Karabükspor’dan Poko ile bu kulüpten ayrılan Seleznyov, Rubin Kazan’dan Alex Song, Dinamo Kiev’den Kravets, Lorient’ten Waris, Chicago Fire’dan Accam ve Utrecth’ten Ayoub gibi isimler yer alıyor. İzmir ekibi, 20 Ocak’ta Fenerbahçe’yle deplasmanda oynanacak olan ikinci yarının ilk maçı öncesi transferleri bitirmek istiyor. Göztepe’nin bir hafta içinde forma şansı bulamayan 4 ya da 5 futbolcuyla da yollarını ayıracağı belirtildi.