Ege Güzellik merkezi hizmette

Güzellik merkezi hizmette

23.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Batı Anadolu Hastaneleri bünyesinde bulunan Central Hospital ve Central Medical’de güzellik ve estetik merkezi yurtiçi ve yurtdışından hastalara hizmet vermeye başladı

Güzellik merkezi hizmette

Batı Anadolu Hastaneleri bünyesinde bulunan Central Hospital ve Central Medical güzellik ve estetik merkezi yurtiçi ve yurtdışından hasta kabülüne başladı. Dermatolojik ve estetik alanda ileri teknoloji sistemlerle hizmet veren merkezde, özellikle soprano Ice Lazer ile (buz lazer) istenmeyen tüylerden ağrısız kurtulmak mümkün oluyor.
Buz lazer sistemi
Lazer epilasyon sistemi hakkında bilgiler veren Batı Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Özer Gürbüz, “Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmada güvenilir yöntemdir. Merkezimizde Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onaylı Diot Buz Lazer kullanılmaktadır. Buz lazer teknolojisi lazer epilasyona yeni bir boyut getirmiştir. Buz lazerde hastanın vücudunda gezdirilen buz başlığının uygulama anında buz tutarak acıyı ve ağrıyı minimalize etmesi sağlanır. Ütüleme sistemi ile lazer epilasyon uygulamalarının hızı artırılırken hastanın hissettiği acı aza indirilmiştir. Hastanın lazer öncesi yüz bölgesi için iki hafta, diğer bölgeler için bir ay öncesinden kıl köklerine müdahale etmemesi önemlidir” şeklinde konuştu.
Sağlık turizmi
Sağlık turizmi konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Op. Dr. Gürbüz, “Çeşme Çiftlikköy’de grubumuza ait Çeşme Farm Otel’i sağlık turizmi konusunda hizmet verecek duruma getirdik. Bu otelde hem sağlık turizmi yapıp hem de mobil sağlık araçlarımızla hastanın bir merkezden diğer merkeze naklini planlıyoruz. Şu anda sadece kara araçlarıyla nakil sağlanırken yakın gelecekte Batı Anadolu Mobil Sağlık Sistemi bünyesine deniz ve hava araçlarını da katacağız. Bu çerçeve de sağlık alanındaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz” diye konuştu.
Kent merkezinde
Op. Dr. Özer Gürbüz, “Central Hospital, Bayraklı’da yeni kent merkezinde körfez manzarasına hakim bir konumda. Tüm odalardan deniz manzarası görülüyor. Bayraklı geçmiş donemde Karşıyaka ve Alsancak arasında kalan az gelişmiş bir semt iken şimdi İzmir’in yükselen yıldızı. Central Hospital da yeni kent merkezine yakışacak şekilde teknolojisini yenilemiş branşlarını artırmış tüm Ege’ye hizmet veren A grubu bir hastane konumuna gelmiştir” ifadesini kullandı.

Yazarlar