Ege İlk hedef ligde kalmak

İlk hedef ligde kalmak

29.10.2018 - 20:52 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’da, iç sahada alınan 3-1’lik Denizlispor mağlubiyeti sonrası Alper Avcı’nın yerine sportif direktörlükten ikinci kez teknik direktörlük görevine getirilen Özden Töraydın, ligdeki ilk hedeflerinin kümede kalmak olduğunu söyledi

İlk hedef ligde kalmak

Üç sezondur sportif direktörlük yaptığı İzmir ekibinde geçen sezon son 4 haftada takımın başına geçen ve siyah beyazlı ekibi 2. Lig’de şampiyon yapan Özden Töraydın, başkan Özgür Ekmekçioğlu’nun isteği üzerine görevi kabul ettiğini söyledi. Töraydın, yardımcı antrenörlüğe getirilen forvet Murat Uluç’un da futbolculuk kariyerini bıraktığını açıkladı. Kulübün ekonomik şartları nedeniyle 2.5 yıllık anlaşma yaptıklarını ifade eden Töraydın, “Bu süreç içinde Süper Lig’de kalıcı olacak bir Altay yaratacağız. Bu yıl ilk amacımız ligde kalmak. Taraftarımız sabırlı olsun, bu armayı taşıyan tüm futbolculara sahip çıksın. Onların desteğiyle bugünlere geldik. Yakalayabilirsek Play Off’u yakalamak istiyoruz. Eleştirileri anlayabiliyorum, bana karşı da tepkiler var. En iyisini yapmaya çalışan insanlarız. Takımla konuştum, onlara güveniyorum. Kapasitelerini biliyorum. Çıkış yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Rakip Kastamonu

Altay, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında bugün deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak. Kastamonu Gazi Stadı’ndaki müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak turda kazanan taraf yoluna devam edecek. Siyah beyazlılarda sakatlıkları bulunan İbrahim Öztürk ve İbrahim Akın forma giyemeyecek. Kupada daha önce deplasmanda Kırşehir Belediyespor’u 3-2’lik skorla eleyen İzmir temsilcisi yine tur atlamayı hedefliyor.

Menemenspor kupaya odaklandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta deplasmanda Kırklarelispor’la 3-3 berabere kalmasına rağmen liderlik koltuğunu koruyan Menemen Belediyespor’da gözler perşembe günü kupada oynanacak Zonguldak Kömürspor maçına çevrildi. Aynı grupta yer aldığı rakibini İzmir’de 3-1 mağlup eden sarı lacivertliler, benzer tarifeyi bu kez kupada uygulamak istiyor. Teknik Direktör Suat Kaya, kupanın da kendileri için önemli olduğunu belirtti, “Menemen Belediyespor’u her kulvarda başarıyla temsil etmek zorundayız” dedi.