Ege İyi hayatın sırrı Sevgi Plajı’nda

İyi hayatın sırrı Sevgi Plajı’nda

29.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türkiye’de doğup tüm dünyayı etkisi altına alan ve 2012’den bu yana Haziran ayının ikinci cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day, bu yıl 8 Haziran’da, Kuşadası Belediyesi’nin destekleri ile Kuşadası Sevgi Plajı’nda kutlanacak.

İyi hayatın sırrı Sevgi Plajı’nda

Türkiye’de doğup tüm dünyayı etkisi altına alan ve 2012’den bu yana Haziran ayının ikinci cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day, bu yıl 8 Haziran’da, Kuşadası Belediyesi’nin destekleri ile Kuşadası Sevgi Plajı’nda kutlanacak. Belgin Aksoy tarafından iyi yaşam herkesin hakkı mottosuyla başlatılan etkinlikte bu yıl; detoks, yoga, pilates, nefes terapisi gibi aktiviteler yer alacak. Etkinlikler ücretsiz olacak.

Haberin Devamı

Yedi önemli nokta

Bir Türk kadını olarak, dünyada bir günün kutlanmaya başlanmasını sağlamış olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Aksoy, Global Wellness Day ile ilgili şu bilgeri paylaştı:
“Kişilerin 7 basit adımı atmalarını amaçlıyor. Bunlar; bir saat yürüyüş yapın, daha fazla su için, plastik şişe kullanmayın, doğal gıdalarla beslenin, iyilik yapın, sevdiklerinizle aile yemeği yiyin, saat 22:00’de uyuyun.”