Ege İzmir’in ‘Arma’sı cazibe merkezi oldu

İzmir’in ‘Arma’sı cazibe merkezi oldu

18.02.2017 - 05:02 | Son Güncellenme:

Yunusoğlu İnşaat’ın Gaziemir’de 40 bin metrekarelik alandaki projesi, ulaşım kolaylığı, modern mimarisi ve sosyal olanaklarıyla yatırımcıların ilgi odağı oldu

İzmir’in ‘Arma’sı cazibe merkezi oldu

Yunusoğlu İnşaat kalitesi ile Gaziemir’de hayata geçirilen ARMA projesi büyük ilgi gördü. Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede 12 ay sonra yaşamın başlayacak olması, ilgiyi rekor seviyelere çıkardı. Öne çıkan mimarisi, sosyal olanakları ve İzmir’in yükselen cazibe bölgesi Gaziemir’in merkezindeki lokasyonu ile ARMA, beklentilerin üzerinde bir taleple karşılaştı.

Haberin Devamı

45 yıllık tecrübe

İzmir’de 45 yıldır hayata geçirdiği özel temalı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratarak kalitesini ispatlayan Yunusoğlu İnşaat’ın imzasını taşıyan ARMA, çok kısa bir sürede rekor satışlar gerçekleştirdi. Gaziemir’de yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda inşa edilen ARMA, hem yaşam hem de yatırım için kaçırılmayacak fırsatlar sundu.

Lokasyon avantajı

ARMA Gaziemir projesi ile kısa sürede yakaladıkları satış başarısından duydukları memnuniyeti belirten Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, “Ülke olarak yaşadığımız bu hassas dönemde ekonomimizin itici gücü olan gayrimenkul sektörü büyük bir sorumluluk üstleniyor. Sektörümüz, sağladığı istihdam gücü, büyüme ve ekonomiye getirdiği dinamizm ile ayrı bir değere sahip. Biz de projelerimiz sayesinde sektöre katkı sağlıyoruz. Ocak ayında lansmanını gerçekleştirdiğimiz ARMA Gaziemir projemiz, lokasyonu, ulaşım avantajı, mimarisi ve sosyal donatı olanaklarıyla yatırımcılardan oldukça hızlı ve olumlu dönüşler aldı. Satışlarımız devam ediyor ve sektörümüz adına da oldukça başarılı bir performans sergiliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Beş ayrı tip konut projesi

Yunusoğlu, “Açık ve kapalı yüzme havuzları, sinema salonu, spor merkezi gibi sosyal ve sportif olanakları ARMA’yı çok özel kılıyor. 12 ay sonra yaşamın başlayacğı ARMA’da 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks konutlar bulunuyor” dedi.