Ege İzmirli gençlere hizmet sözü

İzmirli gençlere hizmet sözü

16.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Doğu ve Güneydoğu STK temsilcileriyle birlikte iftar programına katıldı.

İzmirli gençlere hizmet sözü

“Siverekli, Şanlıurfa’dan göçmüş, İzmir’de doğup büyümüş bir genç kardeşiniz olarak sizlerle birlikteyim” diyen İnan, coşkuyla karşılandı. İzmir belediyelerinin gençlere yönelik hizmetlerini eleştiren İnan, “Alsancak’a bakın, Buca’ya bakın, Bayraklı’ya bakın, Karabağlar’a bakın. Yerel yönetimlere ait gençlerin 7/24 çalışabileceği bir tane kütüphane yok, gençlik merkezi yok” dedi.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun İzmir’den adaylığının büyük şans olduğunu ifade eden İnan, “Bu dönem en fazla İzmir’in gençleri için mücadele edeceğiz. İzmir’de gençler çok büyük bir yatırım alacak” diye konuştu.

STK ve vakıfların genç kuşaklar için önemine de değinen İnan, “Eğitim hayatımızda bize sahip çıkan birçok vakıf yöneticimiz var. Bu gençlerimiz şimdi Türkiye’nin dört bir yanında hizmet ediyor. Gelecek kuşaklar sizin vakıfçılık hizmetlerinizle daha fazla güçlenecek” ifadelerini kullandı.