Ege ‘Kadınların desteği başarıyı getirecek’

‘Kadınların desteği başarıyı getirecek’

29.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Kadınların desteği başarıyı getirecek’

AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı Nihat Zeybekci, Müstakil İş Kadınları Derneği üyeleriyle bir araya geldi, kadınların iş hayatındaki varlığının önemine değindi. “Türkiye’nin iki kanatlı uçması için kadınlarımıza ihtiyacı var” diyen Zeybekci, kadın istihdamına yönelik önemli projelerinden de söz etti. Dernek temsilcileriyle olan buluşmasında Cumhur İttifakı olarak İzmir’in 30 ilçesinde 6 kadın başkan adayı, 100’ün üzerinde de kadın meclis üyesi adayı gösterdiklerini dile getiren Zeybekci, kadınların her alanda güçlü şekilde temsil edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

Çocukların kendileri için önemli olduğunu belirten Zeybekci, “Kente kazandırdığımız devasa parkların hepsinde çok güzel spor alanları var. ‘10 numara İzmir’deki başlıklarımızdan biri de ‘şampiyonlar İzmir’den çıkar’ sloganıyla çocuklarımıza yönelik” diye konuştu.

1100 tabletle hızlı sonuç

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, seçim sonuçlarının hızlı ve doğru bir şekilde alınabilmesi için 1100 adet tablet bilgisayar kullanacak. Sandıklardan gelen bilgilerin tabletler aracılığıyla sisteme girileceğini belirten İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, sonuçları saat 19.00 civarında almayı planladıklarını söyledi. l DHA