Ege Katıl, sen de RolüKap!

Katıl, sen de RolüKap!

29.07.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Katıl, sen de RolüKap

Ayberk Gökbak - Almanya’da doğan, İzmir’de büyüyen oyuncu ve müzisyen Murat Balcı, Milliyet Ege’nin sorularını yanıtladı, gelecek planlarını anlattı. Ün ve şöhreti, “Kazanılması çok kolay ama koruyup elde tutması bir o kadar zor bir kavram” olarak tanımlayan Balcı, 2004’te Türkiye’nin Yıldızları Yarışması ve 2006’da En İyi Arkadaşım dizisiyle sektöre atıldı. Balcı, yakın zamanda Batu Çaldıran prodüktörlüğünde ilk şarkısını çıkaracağını müjdeledi. 

Haberin Devamı

Tanındıktan sonra hayatınızda neler değişti?

Başarılı işler yaptıkça duyduğum gururdan başka gerçekten pek bir şey değişmedi. Tabi ki sosyal medya gibi ortamlarda tanınan biri olmanın üzerinize getirdiği bir filtre ve fren sistemi yok diyemem ama izole, kopuk bir hayat bana göre değil.

Müziğe ilginiz nasıl başladı?

Kendimi bildiğimden beri eve gelen herkese çesitli sahne performansları sergileyen, kaset çalara 3 yaşından beri şarkı söyleyip ses kaydeden, tüm hayatını bir sahnede gibi yaşayan bir çocuktum ben. Hiçbiri sonradan ortaya çıkmadı yani.

Bir iki ay içinde Batu Çaldıran prodüktörlüğünde ilk şarkımızı çıkaracağız. Umarım dinleyenler de beğenir.

Peki hayali olan, bu yönde ilerlemek isteyen gençlere önerileriniz var mı?

Haberin Devamı

Yapmak istemedikleri hiçbir şeyi “mam lazım galiba” diyerek yapmasınlar. Onun yerine emek verip, kendi üzerlerinde çalışıp, kendilerini sürekli donatarak zenginleştirsinler.

RolüKap adında oyunculukla ilgili bir web sitesi ve applikasyon açtınız. Biraz bahseder misiniz?

Tüm dizi, sinema ve reklam rol ilanlarını dünyanın her yerindeki insanlara açık bir şekilde paylaştığımız ve dileyen herkesin kendine uygun bulduğu ilanlara auditon videolarını çekip siteye yükleyebildiği ve böylece rolü kapabildikleri bir platform. Yapımcılar ve cast direktörleri de destekliyor. Geliştirmek için çalışıyoruz.

Sizi yine ekranlarda görecek miyiz?

Sadece bir şey yapmış olmak için bir işe evet demek istemiyorum. Bir dahaki buluşmamız acayip güzel olacak, şimdilik sadece bunu söyleyebilirim.