Ege ‘Kırgın değilim ama üzgünüm’

‘Kırgın değilim ama üzgünüm’

16.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘Kırgın değilim ama üzgünüm’

Hiçbir partiyle görüşmediğini belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, göreve gelecek başkandan mevcut projeleri sürdürmesini istedi.

Haberin Devamı

CHP tarafından tekrar aday gösterilmeyen Çeşme’nin mevcut Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Parti Meclisi’nin verdiği karar nedeniyle kırgın olmadığını, ama biraz üzüntülü olduğunu dile getirdi. Değişimin tüm ilçelerde yaşandığını belirten Başkan Dalgıç, “Sadece Çeşme’de olsaydı kırılabilirdim. Koltuk derdinde değilim, benim evimde daha rahat koltuğum var. Örnek olacak şekilde koltuğu bırakacağım” diye konuştu.

Başka partiden aday olacağı konusundaki söylentilere de son noktayı koyan Başkan Dalgıç, “Başka bir partiden aday olmak hiçbir zaman aklımın ucundan geçmedi. Ben, partililiğimi asla tartışma konusu yaptırmam. İlk açıklamamda da söylediğim gibi ben partimin yanındayım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dünya acenteleri geliyor

Seçilecek başkandan talep gelirse projelerle ilgili seve seve yardımcı olabileceğini belirten Başkan Dalgıç, “Projeleri çantama koyup gitmeyeceğim. Göreve gelecek arkadaş belediyemizin ilgili birimlerinden projelerin hangi aşamada olduğunu öğrenecek. Hazırladığımız projeler devam ettirilirse Çeşme’ye büyük katkı sağlanacak. Mayıs ayı içerisinde, Almanya’dan 750 civarında yabancı acente temsilcisi Çeşme’ye gelecek. Bunun bütün hazırlıkları bitti. Uçakları, kalacak otelleri ayarlandı. TETUSA projesinin devam ettirilmesi çok önemli, muhteşem bir çalışma oldu. Sadece mimarisini görmek için binlerce insan gelecek” diye konuştu.

‘Rant sağlamadım’

Ailesinin 100 yıldır Çeşme’de yaşadığını belirten Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, “43 bin nüfuslu bir yerde, herkes birbirini bilir. Bugüne kadar ne ailemin ne sülalemin bir santim yerini imara açtım. Arazilerimizden yol bile geçirmedim. Bizim hiçbir ranta ihtiyacımız yok” dedi.

Yazarlar