Ege Menemen gümbür gümbür

Menemen gümbür gümbür

30.11.2017 - 03:59 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Soluklanmadan dolu dizgin gidiyorlar. Net bir skorla dönüyorlar Bodrum’dan.

Menemen gümbür gümbür

Önümüzdeki haftanın maçları sonrası liderlik koltuğuna oturabilirler. Bir tür istikrar abidesi Menemenspor. Nitelikli, başarıya odaklanmış bir çizgileri var. Sapmadan, kazaya uğramadan amaca, beklentilere odaklanmışlar. Kuşkusuz bu sezonu çok ciddiye alıyorlar ve de bu düşünceden bir sapma gözlenmiyor. Koşullar elverişli. Futbolcular, teknik birim, salt oyuna, skora odaklanıyorlar. Amaçlarına adım adım yaklaşıyorlar. Futbolda, sporda güzel şeyler oluyor Menemen’de.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer: Menemen’de futbol adına yapılan tesisleri, doğru hamleleri, geleceğe yatırımı görünce mutlu olmamak elde değil. Tahir Başkan ve ekibi doğru bir takım kurdu. 14 maç 32 puan. Yani 2.2 maç ortalaması. İrade gücü, mücadele ruhu ve doğru oyun anlayışına birde Samed Ali’nin müthiş performansı eklenince, şu an puan cetvelinde 3. sıraya yerleştiler. Bu haftaki Bucaspor derbisi seyir zevki yüksek olacak.

İsmail Özelçinler: Bodrum deplasmanından galibiyetle dönmeyi başaran Menemen Belediyespor, zirve yarışından asla kopmayacağını da en iyi şekilde kanıtladı. Takım oyununu sahaya en iyi şekilde yansıtan ve sürekli geliştiren sarı lacivertlilerde, Samed Ali’nin attığı goller tüm camiayı daha da umutlandırıyor. Devre arasında yapılacak bir iki takviye ile ben de Menemen’in amacına ulaşacağına yürekten inanıyorum.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Menemen Belediyespor geçtiğimiz yıl Play Off’tan kaçırdığı TFF 1. Lig’i bu sene o kadar çok istediğini bizlere gösteriyor ki, anlamamak ve bu mücadelelerini takdir etmemek mümkün değil. Sarı lacivertliler içerde dışarda aynı tarifeyi uyguluyor. Özellikle Samed Ali Kaya oynadığı 14 karşılaşmada 13 gol atarak adeta takımın can simidi oldu. Elbette ki bu alınan başarılarda doğru yönetim ve teknik heyetininde payı büyük. Umudumuz artık Menemenspor’un işi şansa bırakmadan direkt bir üst lige çıkış biletini eline almasıdır.