Ege MİLLİYET CADDE 35

MİLLİYET CADDE 35

17.07.2010 - 00:02 | Son Güncellenme:

Steak House’da muhabbet, Önce balık sonra da alışveriş, Yat alıp, ailesiyle tatile çıktı, Şahinler açılıştaydı

MİLLİYET CADDE 35

Steak House’da muhabbet
Ünlü işadamı Salvo Benefrahim ve eşi Ayda hanım; arkadaşları Serkan-Tuğba Özkul Çifti ile Alaçatı’da bu sezon hizmete sundukları Steak House’da koyu bir sohbete daldılar.

Haberin Devamı

Önce balık sonra da alışveriş
İşadamı Vedat Danışoğlu arkadaşları ile Çeşme Marina’da bir araya gelerek balık keyfi yaptı. Danışoğlu daha sonra mağazaları dolaşarak alışveriş yaptı.

Yat alıp, ailesiyle tatile çıktıİzmir’in başarılı işadamlarından Niyazi Konuşmaz, eşi Zühre Hanım, aile dostları Ulgen-Fikriye Durak Çifti ve kızları Mine Durak ile Çeşme Marina’daki Furun Cafe & Patisserie’de karşılaştık. Niyazi Konuşmaz Altay başkanlığını bıraktıktan sonra bir yat alarak ailece tatilin tadını çıkartıyormuş.

Şahinler açılıştaydı
Tekstilci Rüştü Şahinler, yakın arkadaşı Davut Mayruk’un sahibi olduğu Alaçatı’daki Sir Winston Tea House’un açılışına katıldı.

Marina Tuval’e bayıldı
Can-Sevda Ortabaş ve Vehbi-Tijen Güldoğan Çifti Çeşme Marina’daki Tuval Restoran’da yemek yedi, müzik ile gecenin tadını çıkardı. Can Ortabaş çıkışta mekan sahibi Nejat Erdoğan ile ayaküstü sohbet etti ve Marina Tuval’e hayran kaldığını belirtti.

Haberin Devamı

Sohbet koyu olunca...
Gürel Gayrımenkul A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Gürel ve eşi Rebap Hanım, dostlarıyla Çeşme Marina’da objektifimize takıldı. Arkadaşlarıyla hararetli bir sohbete dalan çift, patlayan flaşları fark etmedi bile...

Yazarlar