Ege Modellerin sponsor turu sürüyor

Modellerin sponsor turu sürüyor

26.08.2018 - 20:50 | Son Güncellenme:

Miss&Mr Model of Turkey 2018 Yarışması’nın finalistleri, sponsor gezilerini sürdürüyor. Rönesans Model Ajans ile Milliyet Ege’nin işbirliği ve Agora Alışveriş Merkezi’nin ana sponsorluğunda 18. kez düzenlenen yarışmaya bu yıl 3350 başvuru yapıldı.

Modellerin sponsor turu sürüyor

Önceki gün Maxra Govana by Aytenler firması sahibi Selahattin Ayten’e konuk olan modeller, ardından spor giyim firması Loft, Mert Optik ve Nioya Group’u ziyaret etti. Yarışmanın final gecesi, 5 Eylül’de Crowne Plaza İstanbul Florya’da yapılacak. Finalistler, 1 Eylül’de girecekleri kampta yürüyüş, poz, spor, beslenme ve koreografi eğitimleri alacak.

Haberin Devamı

Mert Optik

Ziyarette Mert Optik’in sahibi Melisa Pala, Miss&Mr Model of Turkey 2018’in modellerini ağırladıkları için sevinçli olduklarını kaydetti.

Nioya Group

Ulaşım sponsoru Nioya Group’un sahibi Ahmet Bilir, organizasyonda yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi, “Bizim için de farklı bir deneyim oldu” dedi.

Maxra Govana
Maxra Govana firmasının sahibi Selahattin Ayten, böyle bir organizasyona sponsor olmaktan keyif aldıklarını ve finalistlere başarılar dilediklerini belirtti.