Ege Özgener’den 12 proje

Özgener’den 12 proje

05.02.2018 - 00:49 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olan Mahmut Özgener, hazırladıkları 12 projeyle hem İzmir’i hem de odayı uluslararası marka haline getireceklerini söyledi.

Özgener’den 12 proje

Özgener, “İnovasyon üssünden gurme köylerine, atölye kentlerden veri bankalarının kurulmasına ile festivaller kenti olmaya kadar bir çok konuda İzmir ve İZTO için projemiz hazır” dedi. Mahmut Özgener, deneyimli ekipleriyle mevcut sorunlara çözüm üretecek şekilde oluşturdukları projelerini şöyle açıkladı...

Haberin Devamı

İNOVASYON ÜSSÜ: Dünyanın en önemli teknoloji kurumlarıyla işbirliği olanakları yaratacak ve ortak yatırımlarla teknoloji konusunda kentimizi Türkiye’nin merkezi haline getireceğiz.

GURME KÖYÜ: Kentimiz ve bölgemizin en önemli özelliklerinden olan yemek kültürünü tüm yerli ve yabancı turiste tanıtarak ‘Yerel Gurme Köyleri’ kurulmasına destek olacağız.

ATÖLYE KENT: Tüm KOBİ üretim atölyelerinin çağın şartlarına uygun bir şekilde, altyapı ve lojistik problemlerini çözerek Atölye Kentler oluşturacağız.

VERİ BANKALARI: İzmir Ticaret Odası olarak sadece kentimize değil, tüm Türkiye’ye hizmet verecek veri bankaları kuracağız.

FESTİVALLER KENTİ: Uluslararası festivallere destek verecek, yeni projelerle de dünyanın önemli isimlerini kentimizde konuk edeceğiz.

Haberin Devamı

SPORA STRATEJİK PLAN: Üyelerimizin spor ekonomisinden daha fazla pay almasının önünü açacağız.

AB FONLARI: Avrupa Birliği fonlarından oldukça düşük seviyede faydalanan üyelerimizin bu fonlardan maksimum seviyede fayda sağlaması için çalışacağız.

İZMİR HİSSEDİLECEK: Önemli Avrupa metropollerinde, Ortadoğu’nun önemli merkezlerinde İzmir’in varlığını ve imajını hissettireceğiz.

DÜNYAYLA BÜTÜNLEŞECEĞİZ: Her bir meslek gurubumuzun gelişimi, dünya ile entegrasyonu, sorunlarının ve çözüm önerilerinin oluşturulması ve bunların takibi ile ilgili hep birlikte çalışacağız.

FİNANS, İHRACAT, EĞİTİM: KOBİ’lerimiz başarılı oldukça bir ilerlemeden, gelişimden ve büyümeden bahsedebiliriz. KOBİ’lerimizi eğitim, finans ve ihracat alanlarında sağlayacağımız desteklerle güçlendireceğiz.

GİRİŞİMCİLİK DESTEĞİ: İşsiz genç nüfus için meslek seçimi konusunda danışmanlık, staj programları ve proje bazlı girişimler başlatacağız.

SERTİFİKA PROGRAMLARI: Sertifika programlarıyla, ülke ekonomisine yön verecek öğrenciler yetiştireceğiz.