Ege ‘Özgürlüğe inanıyorum’

‘Özgürlüğe inanıyorum’

13.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir’in tanınmış avukatlarından Turan Aras, CHP 1’inci bölgeden aday adayı oldu, ”İş hayatımda benimsediğim değerleri siyasete de katacağım” dedi.

‘Özgürlüğe inanıyorum’

Hukuk alanında İzmir’de bir çok kurum ve kuruluşun yıllardır avukatlığını yapan ve bir çok vatandaşa da ücretsiz avukatlık desteği sunan Turan Aras, CHP 1’inci bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu. Aras, “30 yıldır 10 bini aşkın kişinin hukuki sorunlarını çözmek için vekilliğini yaptık. Müvekkillerimizin hukuki alandaki tüm sorunlarına çözüm üretiyoruz. Okul yıllarımda garsonluk, bulaşıkçılık, temizlik işleri dahil bir çok işte çalışarak okul harçlığımı kazandım. İş hayatımda da bu yüzden hiçbir zaman parayı önceliğim yapmadım. Kişilerin insani değerlerine ve özgürlüğüne inanan biri olarak hukuk hayatımı sürdürdüm. Bugün CHP İzmir 1’inci bölgeden Milletvekili Aday Adayı olarak İzmirlilerin karşısına çıktım. Eğer imkan verilirse iş hayatımda yaptığım başarılı ve özverili çalışmaları, siyaset hayatıma katarak İzmir’e ve ülkeme hizmet etmekten onur duyacağım” dedi.

Haberin Devamı

Hukukçu aile

Aras Hukuk olarak Alsancak’ta eşi Avukat Selman Nazan Aras ve 8 kişilik ekibi ile hizmet veren Avukat Turan Aras’ın iki çocuğu da hukuk alanını seçti. Oğlu Deniz Onur Aras İzmir Ekonomi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışıyor. Kızı Merve Naz Aras ise Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesin’de son sınıfta öğrenim görüyor.