EgeParalimpik Tenis’te milli gurur

Paralimpik Tenis’te milli gurur

05.09.2017 - 05:06 | Son Güncellenme:

ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) tarafından düzenlenen Vilnius Open Paralimpik Tenis Turnuvası’nda milli sporcu Büşra Ün, hem çiftlerde partneri Ebru Bulgurcu’yla hem de tek kadınlarda şampiyonluğa ulaştı.

Paralimpik Tenis’te milli gurur

Finalde rakibi Olena Shyngaryova’yı 6-4 ve 6-2’lik setlerle mağlup eden Büşra Ün, müsabakanın ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Salonda çok yer kaplayacağı için üzgünüm ama bu kadar büyük olacağını bilmiyordum anne” ifadesini kullanırak mütevaziliğini de gözler önüne serdi. 23 yaşındaki Büşra Ün, Rio 2016’da yer alarak paralimpik teniste ülkemizi olimpiyat oyunlarında temsil eden ilk kadın sporcu olmayı başarmıştı.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar