Ege Patili dostlara modern hastane

Patili dostlara modern hastane

16.07.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Torbalı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi içinde inşa edilen, son teknoloji ile donatılmış ameliyathane hizmete açıldı.

Patili dostlara modern hastane

Yaklaşık 3 milyon liralık bir yatırımla sahipsiz dostlar için açılan ameliyathane, büyükşehir belediyesinden sonra İzmir’in en kapsamlı hastanesi oldu. Törende konuşan Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Can dostları sevmeyen insanı sevmez. Bu cümle aslında her şeyin özeti. Zamanında benim de hasta bir köpeğim vardı. Aydın’a hayvan hastanesinde muayene ettik. O zamandan beri aklımdadır. Belediye başkanı olduktan sonra veteriner işleri müdürümüzle birlikte böyle bir projeyi hayata geçirmek için kollarımızı sıvadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Kaymakam Ercan Öter de, “Lütfen özellikle yaz mevsiminde sokaktaki canlara sahip çıkalım” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Gaz anestezi cihazı, hasta takip monitörü, röntgen, ultrason, kan sayım cihazı, ortopedi, göz ve diş cerrahisi ameliyatları için kullanılan malzemeler yer aldığı ameliyathane, sadece sokak hayvanları için kullanılacak.