Ege Sağlıklı anlaşma

Sağlıklı anlaşma

14.03.2018 - 00:28 | Son Güncellenme:

İZSİAD ile Medical Park İzmir Hastanesi arasında ‘indirim protokolü’ imzalandı. Üyelere ve yakınlarına SGK üzerinden yüzde 10, ücretli işlemlerde yüzde 20 indirim uygulanacak

Sağlıklı anlaşma

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği(İZSİAD) Yönetim Kurulu ve İZSİAD üyeleri, davet üzerine Medical Park İzmir Hastanesi’ne konuk oldu. Hastanenin, sivil toplum kuruluşlarına yönelik bilgilendirme ve indirim kampanyası hakkındaki toplantıda, hastane yöneticileri de hazır bulundu. Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, hizmetleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

‘Kendinize iyi bakın’

Günümüzde hastanelere başvuran her beş kişiden birinin kanser; her üç kişiden birinin de diyabet hastası olduğunu belirten; ülke genelinde yaklaşık 60 bin kişinin organ bağışı beklediğini ve her yıl ortalama 6 bin kişinin organ bulunmadığı için hayatını kaybettiğini vurgulayan Kubba, “Otomobillerimizin bakımını, kontrollerini hiç ihmal etmiyoruz ama kendimizin ve sevdiklerimizin sağlıkları konusunda ne yazık ki bu kadar hassas değiliz. Erken teşhis ve tedavi çok önemli” dedi. Kubba, kişi başı ortalama yıllık 400-500 TL’lik bir sigortayla özel hastanelerin verdiği tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanıldığını sözlerine ekledi.

Plaketle teşekkür etti

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt da, Kubba’ya ve hastane yönetimine nazik davetleri için teşekkür etti, “İzmir’in iki değerli kuruluşu bir araya geldi” dedi.

Haberin Devamı

Toplantının ardından, İZSİAD ve Medical Park İzmir Hastanesi arasında “indirim protokolü” imzalandı. Kubba, Küçükkurt’a, plaket vererek teşekkür etti.

ORTAK PROJELER DEVAM EDECEK

Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba ile İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt (sağda) ‘indirim protokolü’nü imzaladı. Küçükkurt, “Ortak sosyal projeler geliştirilmesi hususunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.