Ege Sağlıkta kalite yine tescillendi

Sağlıkta kalite yine tescillendi

02.12.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

İEÜ Medical Park Hastanesi, ISO 10002 Belgesi’ni beş yıl üst üste alan tek afiliye vakıf üniversite hastanesi oldu

Sağlıkta kalite yine tescillendi

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Park Hastanesi, İngiliz Standartlar Enstitüsü (BSI) tarafından yapılan incelemeler sonucunda, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’ni 5’inci kez almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Avrupa Kalite Vakfı tarafından verilen Ege Bölgesi Mükemmellik Büyük Ödülü (EFQM) ve uluslararası JCI akreditasyonuna da sahip olduklarını dile getiren Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, “Beş kez üst üste aldığımız ISO 10002 Belgesi, sunduğumuz kaliteli sağlık hizmetimizi sürdürebilir bir konuma getirdiğimizin bir göstergesidir. İçinde bulunduğumuz bu mükemmellik serüveninde hastane olarak birçok aksaklığı tespit ederek düzelttik” dedi.

‘Mükemmelliğe doğru’

Kalite ve hasta güvenliği konusunda uluslararası standartları rehber edindiklerini belirten Hastane Genel Müdürü Veysi Kubba ise, “Kurulduğumuz 2011 yılından itibaren kaliteli ve ulaşılabilir bir sağlık hizmeti sunabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Hastalarımızdan aldığımız geri bildirimlerle aksayan tüm süreçlerimizi düzeltiyoruz. 25 yıllık sağlık hizmeti tecrübemizi değişim, gelişim, kalite stratejileri ile bütünleştirerek her geçen gün mükemmelliğe bir adım daha yaklaşıyoruz” diye konuştu.