Ege Sahaya çıktı, esnafı dinledi

Sahaya çıktı, esnafı dinledi

19.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Turgutreis, İslamhaneleri, Dereköy ve Gümüşlük mahallelerinde devam eden çalışmaları inceledi.

Sahaya çıktı, esnafı dinledi

İlk olarak Turgutreis Mahallesi’nde meydan ve iş merkezi projesi alanında denetimde bulunan Başkan Aras, ardından İslamhaneleri Mahallesi Muhtarı Mustafa Can ile birlikte altyapı çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda sürdürülen üstyapı çalışmalarını gezdi, vatandaştan gelen talep ve önerileri dinledi. Dereköy Mahallesi’nde Muhtar Cemal Akhan ile birlikte Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi ile Dereköy Muhtarlığı işbirliğinde faaliyet gösteren çok amaçlı salonu ziyaret etti. Başkan Aras, çeşitli kursların verildiği salonda kursiyerlerle sohbet etti. Buradan Gümüşlük Mahallesi’ne giden Başkan Aras, geçen hafta etkili olan fırtınada işyeri zarar gören esnafı ziyaret etti, sıkıntılarını not etti.

Haberin Devamı

Bodrum’da yeni projeler yolda

Bodrum Belediyesi, vatandaşın talebi doğrultusunda projelerini hayata geçiriyor. Bu kapsamda Gümbet Kapalı Pazaryeri güçlendirme çalışması, Çırkan Hüseyin Kuru Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Etkinlik Alanı ile 772 metrekare örtülü alan bulunan Bodrum Belediyesi Çiftlik İsmail Altındağ Kapalı Pazaryeri inşaat ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Turgutreis belediye iş merkezi ve meydan düzenleme çalışmaları sürüyor. Bodrum’un önemli belgelerinin yer alacağı Halikarnas Balıkçısı Belgelik Restorasyon Projesi’nde ise sona yaklaşıldı.