Ege Saruhanlılı esnafı seks tuzağı kurdular

Saruhanlılı esnafı seks tuzağı kurdular

22.11.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Saruhanlılı esnaf A.H, iki ay önce tanıştığı E.K’nin (33) daveti üzerine gittiği evde, sonradan gelen dört kişi tarafından dövülüp, 50 TL parası ve cep telefonu gasp edildi.

Saruhanlılı esnafı seks tuzağı kurdular

Ayrıca iki de senet imzalatıldı ve serbest bırakıldı. A.H’nin (35) şikayeti üzerine polis H.K. (37) ile arkadaşları İ.Y. (35) ve A.K. (32) ile oğlu E.K’nin (16) peşine düştü. Polis, E.K, oğul E.K. ve H.K’yi gözaltına aldı. İ.Y. ve A.K. aranıyor.

Haberin Devamı

Otele fuhuş baskını 7 kişi gözaltında
İzmir’in Basmane semtinde fuhuş yapıldığı belirlenen otele düzenlenen baskında 7 kişi gözaltına alındı. Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu kadınları otellere götüren kişinin kimliğini tespit etti. Ekipler, araçla yabancı uyruklu kadınları taşıyan 32 yaşındaki S.Y, araçta bulunan Moldova uyruklu 22 yaşındaki S.P, aynı yaştaki O.N, Azerbaycan uyruklu 23 yaşındaki N.A. ile oteldeki erkek müşteriler 21 yaşındaki A.A, 34 yaşındaki E.İ. ve 35 yaşındaki T.O’yu gözaltına aldı.

Muhtarlık ofisindeki yangında can verdi
Torbalı’da ahşap köy muhtarlık binasında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Karakızlar Köyü muhtarlık binasında dün saat 02.00’de elektrik kontağından çıkan kıvılcımlar nedeniyle yangın başladı. Kıvılcımlar, muhtarlık hizmet binasında bulunan telefon santralına sıçradı. Santral patladı, bina kül oldu. Mahsur kalan 75 yaşındaki Osman Kösten, çatının çökmesi sonucu öldü. n GÖKHAN YALKALK Torbalı DHA