Ege Seleznyov’a yakışmadı!

Seleznyov’a yakışmadı!

20.08.2018 - 21:27 | Son Güncellenme:

Akhisarspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasında Seleznyov, hakem Serkan Çınar’ın VAR’a başvurmasının ardından kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı. VAR odası, bir pozisyon sırasında Seleznyov’un Çaykur Rizespor forması giyen Matic Fink’e tükürdüğünü tespit etti

Seleznyov’a yakışmadı

Spor Toto Süper Lig’de 1-1 sona eren Akhisarspor ile Çaykur Rizespor maçında VAR kararı bir kez daha uygulandı. Hakem Serkan Çınar, mücadelenin ilk yarısının sonlarında Seleznyov’u kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. VAR odası, bir pozisyon sırasında Seleznyov’un Çaykur Rizespor forması giyen Matic Fink’e tükürdüğünü tespit edip hakem Serkan Çınar’ı uyardı. Hakem Serkan Çınar da bu uyarının ardından Akhisarspor’un golcüsü Seleznyov’a kırmızı kartını gösterdi.

Haberin Devamı

Akhisar’ın gol silahı

Akhisarspor’un en önemli gol ayağı olan Yevhen Seleznyov bu defa takımını yaktı. Süper Kupa’daki Galatasaray ve Süper Lig’deki Beşiktaş maçlarında gol atarak sezona çok iyi başlayan Ukraynalı forvet, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulaması sonucu oyundan ihraç edilen deneyimli forvete hem Teknik Direktör Saffet Susic hem de başkan Hüseyin Eryüksel kızdı. Susic, Seleznyov’un 2 ya da 3 maç ceza alabileceğini söyledi.

‘Bize pahalıya patladı’

Boşnak teknik adam, “Türkiye’de artık VAR sistemi mevcut. Hiçbir şey gözden kaçmıyor. Yapılan çirkin hareketler gizli kapaklı kalmıyor. Seleznyov yanlış yaptı. Belki ayağına tekme geldiği için bu reaksiyonu gösterdi ama bize pahalıya patladı” dedi. Hüseyin Eryüksel ise “Seleznyov bizim için çok önemli isim. Ceza kurulunun vereceği karardan sonra yönetim kurulu olarak da konuyu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.