Ege ‘Sıla’ hasreti son bulacak!

‘Sıla’ hasreti son bulacak!

06.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

ÇEŞME bu kez Sıla’yı ağırlayacak. 2007’de “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı”, 2009’da da “En İyi Şarkı” ödüllerini alarak adını duyuran sevilen şarkıcı, yarın akşam Alaçatı Beach Club’ta sahne alacak.

‘Sıla’ hasreti son bulacak

Şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da dikkat çeken Sıla, tatilcilerle hasret giderecek, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek konserde keyfe keyif katacak.

İzmir’de moda rüzgarı esecek
SMYRNA Fashion Week, İzmir, Çeşme ve Alaçatı’ta moda rüzgarı estirecek. Kristina Winkler, Anja Storim, Laura Eva Theiler, Jessica Poost başta olmak üzere dünyaca ünlü mankenler gelecek. Türk modeller de onlara eşlik edecek. Bugün ve yarın Çeşme Kalesi’nde yerli-yabancı tasarımcıların sonbahar-kış koleksiyonları defileyle tanıtılacak.


Konak’ta Ramazan keyfi
UNUTULMAYA yüz tutan Ramazan eğlenceleri Konak’ta canlanacak. Gölge oyunundan kukla ve kanto gösterilerine kadar birbirinden renkli ve eğlenceli Ramazan geceleri yaşanacak. Cami tadilatlarında sona geldiklerini hatırlatan Başkan Hakan Tartan, şöyle konuştu: “İbadetlerini yerine getiren vatandaşlarımız için eğlenceler de hazırladık. Hayali Deniz Özgökbel, Hacivat ve Karagöz gösterileri yapacak. Çocukları, Kukla Fiko eğlendirecek. Şarkılarıyla Nurhan Damcıoğlu, Konaklıları coşturacak. Çeşitli semtlerdeki ücretsiz etkinliklere herkes davetli.”