Ege Tatlı rekabeti Çakın da yaşadı

Tatlı rekabeti Çakın da yaşadı

23.02.2022 - 00:20 | Son Güncellenme:

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Genç Kuşak Topluluğu’nun PES 2021 turnuvasına, üzerinde 11 Ocak’ta yaşamını yitiren Ahmet Çalık’ın fotoğrafının bulunduğu Uşakspor formasıyla katıldı, “Bu yaş grubuyla bir arada olabilmek kazanç” dedi.

Tatlı rekabeti Çakın da yaşadı

Genç Kuşak Topluluğu, geçen hafta sonu, dünyaca ünlü futbol video oyunu Pro Evolution Soccer (PES) 2021 turnuvasıyla bir araya geldi.
11 Ocak 2022’de yaşamını yitiren, Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık anısına düzenlenen turnuvaya ilgi beklenenin üzerinde oldu.
Çakın’ın, üzerinde Ahmet Çalık’ın fotoğrafının bulunduğu Uşakspor formasıyla yer aldığı turnuvada gençlerin tatlı rekabeti dikkat çekti. 100’den fazla katılımcının yer aldığı turnuvada gençler eğlendi, Başkan Çakın da kendilerine eşlik etti. Gençlere kimi zaman oyunla ilgili sorular soran Çakın, kimi zaman da mücadelelerin heyecanına kendini kaptırdı, oyunun gidişatı hakkında eğlenceli yorumlarda bulundu.

Haberin Devamı

‘Büyük bir aile’

Katılımın ücretsiz olduğu turnuvaya katılan gençlerden, Uşak Lisesi 10. sınıf öğrencisi Celal Ceyhun, Genç Kuşak’ın kent genelinde birçok etkinlik yaptığını dile getirdi, “Ben de her etkinliğe katılıyorum. Yeni insanlar tanıyoruz. Genç Kuşak gerçekten büyük bir aile. Biz çok eğleniyor, güzel zaman geçiriyoruz” diye konuştu.

Gençlik Merkezi olarak kullanılan Kulealtı’nın faaliyete başladığını da anlatan Ceyhun, Başkan Çakın’a teşekkürlerini iletti.

‘İnce düşünülmüş’

Lise Öğrencisi Can Karakuz, etkinliğin Ahmet Çalık anısına düzenlenmesinin kendisini çok duygulandırdığını kaydetti, “Bence ince düşünülmüş, güzel bir uygulama. Ahmet Çalık, çok değerli bir futbolcuydu. Galatasaray’ın eski oyuncusu. Vefat ettiğinde Konyaspor’da oynuyordu. Bu etkinliğin onun anısına düzenlenmiş olması, beni çok derinden etkiledi” dedi.