Ege Trafiği çözemedi

Trafiği çözemedi

13.07.2021 - 00:09 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ilçe ziyaretlerine Torbalı, Balçova ve Karabağlar’da devam etti. Vatandaş ve esnafla sohbet eden Kaya, düğün ve taziyelere de katıldı.

Trafiği çözemedi


Sorun ve talepleri dinleyen Kaya, tüm İzmir’in trafikten şikayet ettiğini belirtti. “Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sorunu araç sayısına bağlıyor, ancak rakamlar öyle demiyor” diyen Kaya, “Mesele alternatif yol üretilmemesi. Çözüm belli ancak Soyer kentin gündemine adapte olup öncelikli sorunlara el atmıyor. Belediyecilik dışında her konuda yorum ve çalışma yapıyor. İzmir’deki trafik sorununun sebebi 20 yıldır bu konuda hiçbir çalışma yapmayan CHP belediyeciliğidir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Battı çıktılar nerede?

İstemezükçü CHP zihniyetine rağmen Konak Tüneli ve çevreyolunu yaparak bir nebze ulaşımı rahatlattıklarını ifade eden Kaya, “Karabağlar Yeşillik Caddesi’nin Büyükşehir yol ağına sokulmasını istediler. Yapacakları battı çıktılarla o bölgedeki trafik rahatlayacaktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı talebi uygun gördü ama iki yıl geçmesine rağmen çivi çakılmadı” diye konuştu.

Başkan Soyer’in HDP mitingine katılmasını da eleştiren Kaya, “Konu HDP olunca soluğu koşa koşa yanlarında alıyor. Sahneye çıkıp ‘Sonuna kadar beraberiz’ diyor. Soyer’in önceliği ve görevi İzmirli hemşehrilerimizin kentte yaşadığı problemlere çözüm bulmak. İzmirlinin sırtından dostlarına ödediğiniz bedel bitmedi” dedi.