EgeYaralar tek tek sarılıyor

Yaralar tek tek sarılıyor

28.07.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Akhisar’ın Hasköy Mahallesi Çağlak Kalesi arkasında meydana gelen orman yangını bölgesine giderek incelemelerde bulunan Başkan Besim Dutlulu, “Yangından etkilenen tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yaralar tek tek sarılıyor

Belediyeye ait su tankerlerinin de bölgede destek verdiği yangın sonrasında, Çaltıçukur Mahallesinde yangından etkilenen vatandaşlarla görüşerek mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade eden Başkan Dutlulu, yangın bölgesinde canla başla mücadele veren Akhisar Orman Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir İtfaiye, AFAD, Kızılay, Jandarma, Emniyet, Garnizon Komutanlığı ve Akhisar Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür etti. Başkan Dutlulu,” Yangının ardından yaraların sarılması ve taleplerin alınması için ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda, tüm imkanlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz. Akhisar Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Lütfen orman yangınlarına karşı dikkatli olalım ve tedbirleri elden bırakmayalım” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar