Ege 'Yeni arkadaşlarla zafer kazanacağız'

'Yeni arkadaşlarla zafer kazanacağız'

24.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Yeni arkadaşlarla zafer kazanacağız

Denizli’de 700 araçlık 15 Mayıs Katlı Otoparkı’nın açılışına katılan Bakan Zeybekci, listede olmamasını değerlendirdi: Kent olarak yeni arkadaşlarımızla devam edeceğiz. 24 Haziran’da Denizli AK Parti, çalışmaları zaferle taçlandıracak.

Haberin Devamı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de Büyükşehir Belediyesi’nin 13 milyon 600 bin liraya mal ettiği, 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı’nın açılış törenine katıldı. Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili aday listesinde olmamasıyla ilgili olarak, “Denizli olarak yeni hizmet döneminde yeni arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Onlarla birlikte yenilenmiş, güçlenmiş bir kadroyla 24 Haziran’da Denizli AK Parti olarak büyük bir zaferle taçlandıracağız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kent içindeki trafik akışını rahatlatmak ve sokaklarda araç parkını azaltmak amacıyla 15 Mayıs Mahallesi’nde yaptırdığı 700 araç kapasiteli katlı otoparkı törenle açıldı. Katlı otoparkta düzenlenen açılış öncesi düzenlenen iftar yemeğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

‘Sloganımız devam’

Bakan Zeybekci, milletvekili aday listesinde isminin olmamasının taktik mi olduğu sorusu üzerine gazetecilere yaptığı açıklamada, “Denizli olarak bundan sonraki hizmet döneminde yeni arkadaşlarımızla devam edeceğiz. 6 yeni arkadaşımızla birlikte yenilenmiş, güçlenmiş bir kadroyla 24 Haziran’da Denizli AK Parti olarak büyük bir zaferle çalışmaları taçlandıracağız. Hayırlı olsun, bizim sloganımız devam” diye konuştu.

Otoparkın yapımında emeği geçen, başta Büyükşehir Başkanı Osman Zolan olmak üzere herkese teşekkür eden Bakan Zeybekci, “15 yıldan beri iktidardaki devamlılığın Türkiye’yi nereye getirdiği açıktır. Denizli’deki devamlılıkla kazandırılan eserler ortadadır. Denizli hak ettiğini aldı, vizyon şehir oldu. Durmak yok hizmete devam” dedi.