Ege Yeni stat müjdesi

Yeni stat müjdesi

03.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uşaklı gençlerle buluştu. ‘Gençlerle Demokrasi’ ve ‘Amatör Spor Kulüpleri’ programı için Uşak’a giden Bakan Kasapoğlu, ilk olarak belediyeyi ziyaret etti.

Yeni stat müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uşaklı gençlerle buluştu. ‘Gençlerle Demokrasi’ ve ‘Amatör Spor Kulüpleri’ programı için Uşak’a giden Bakan Kasapoğlu, ilk olarak belediyeyi ziyaret etti. Daha sonra Mende Pazarı’na geçen Bakan, esnafa sohbet ettikten sonra Karaağaç Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı, vatandaşa yeni bir stadyum ve iki yüzme havuzu müjdesi verdi. Ardından ‘Amatör Spor Kulüpleri’ toplantısına geçen Bakan Kasapoğlu, şöyle konuştu:
Cahan’dan forma ve halı
“Amatör sporlar bizim için çok büyük önem taşıyor. Şu anda en modern tesisleri inşa ettik ve buraların içini doldurmamız lazım. Bu noktada önceliği amatörlere vereceğiz ve ihtiyaçlarınızı gidereceğiz. Bugüne kadar Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan güzel işler yapmış ve Mehmet Çakın kardeşimiz de bunları devam ettirecektir” dedi. Program sonunda Bakan Kasapoğlu’na Başkan Nurullah Cahan tarafından Utaş Uşakspor forması ve Uşak Halısı hediye edildi.