Ege Yunusoğlu’ndan ‘Nefes Bulvar’

Yunusoğlu’ndan ‘Nefes Bulvar’

06.05.2017 - 04:17 | Son Güncellenme:

Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe’de yepyeni bir projeyi hayata geçirecek. Yunus Yunusoğlu, “İzmir, bu projeyle nefes alacak” dedi

Yunusoğlu’ndan ‘Nefes Bulvar’

İzmir’de gerçekleştirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Güzelbahçe’de yeni bir projeye başladı. Uluslararası standartlarda inşaat sektöründe uzmanlaşmış dinamik ve deneyimli kadrosu ile Yunusoğlu; güvenli, kaliteli ve hızlı inşaat üretimi ile sektöre yön vermeye devam etmektedir. Firmanın yeni projesi, Güzelbahçe’de yapacağı ve toplam 5 etaptan oluşan “Nefes Bulvar” oldu. Nefes Bulvar, İzmir’in batı yakasında çok özel bir proje olarak tanımlanıyor.

Haberin Devamı

Arkası gelecek

Güzelbahçe’de, birbirine yakın lokasyonlarda hayata geçecek 5 farklı projenin ilk adımı Nefes Bulvar olacak. Nefes Bulvar’ı; Nefes Cadde, Nefes Bahçe, Nefes Deniz ve Nefes Sahil izleyecek. Yunusoğlu’nun gayrimenkul sektörüne sunduğu yeni nesil proje anlayışı Nefes’ler tamamlandığında, Güzelbahçe’de bambaşka bir yaşam anlayışı hayat bulacak. Toplam 250 bağımsız bölümden oluşan Nefes projelerinde, hayat her gün tatil havasında yaşanacak.

9 villa, 9 mağaza

24 adet daire, 8 adet dubleks daire, 9 adet müstakil dubleks villa ve 9 mağaza ile toplamda 50 bağımsız bölümden oluşan Nefes Bulvar, yaşamın her anına değer katmak için tasarlanıyor. Proje, müstakbel ev sahiplerine mutlu bir gelecek, yatırımcılarına ise büyük avantajlar sunuyor. Yunus Yunusoğlu, “Nefes Bulvar; benzersiz doğası, tertemiz havası, yürüyüş yolları, sosyal ve sportif alanlarıyla çok özel bir hayatın kapılarını aralıyor” dedi.