Ege Zirveyi bırakma Menemen!

Zirveyi bırakma Menemen!

25.01.2018 - 00:49 | Son Güncellenme:

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta, ilk yarıyı 38 puan ve averajla lider bitiren Menemen Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Kocaeli Birlikspor’u 3-1 yenerek puanını 41’e çıkardı ve zirvedeki yerini korudu

Zirveyi bırakma Menemen

Bülent Buda: Yıldıray Koçal ilk maçında açılışı yaptı, gerisini arkadaşları getirdi. Futbolda zayf takım ligin dibinde galibiyet normal gibi akılcı yaklaşım değil. Tüm deplasmanlar zordur, sorunludur. İyi bir skor, üç puan ikinci yarının itici gücüdür. Bir takımda her bölge her beklenti için ne denli seçenekliyseniz, skora ulaşmada da o denli önünüz açılır. Menemenspor’un çizgisi, kalitesi beklentileriyle sonuçları bizlere yine coşkulu, heyecanlı, yüksek beklentileri olan bir ikinci yarı yaşatacak.

Haberin Devamı

Fatih Tanfer:Menemenspor ikinci yarının ilk deplasmanında 3 golle 3 puanı aldı. Bu grupta nefes nefese giden bir yarış var. Menemenspor’un diğer rakipleri Afyon, Hatayspor kazanırken, Sivas Belediyespor tek kaybeden oldu. bu yarış öyle sürecek ki tek puan hatta kendi aralarında oynanan maçlardaki sonuçlar bile neticeyi belirleyecek. Menemenspor’un doğru transferler yaptığının inancındayık. İkinci yarının ilk golü yeni transfer Yıldıray’dan geldi. Rekabet güzel şeydir. Menemenspor’da forma aslanın ağzında. Müthiş bir ikinci yarı için avantaj Menemen’in yine önceliği evindeki bütün maçlardan kayıpsız geçmesi. İlk durakta güçlü rakip Sarıyer. İnancım odur ki Suat Hoca kadro mühendisliği iyi yapılan bu takımın bilgi ve tecrübesiyle gelmesini sağlayacaktır. Menemen’in de şampiyonluktan başka bir düşüncesi olmadığı gerçek.

Haberin Devamı

İsmail Özelçinler: Ligin ikinci yarısının bambaşka bir atmosferde geçeceği, bilinen bir gerçek. Zirveye oynayanların, ligde kalma mücadelesi verenlerin tek amacı sahadan 3 puanla ayrılmaktır. Yani, bundan böyle hiçbir maçın kolay geçmeyeceği gün gibi ortada. Menemen Belediyespor, bu bilinçle hareket edecek bir kadroya ve teknik heyete sahip. Bundan sonrada hiçbir rakibi küçümsemeden içerde ve dışarıda tüm maçlara iyi konsantre olarak çıkacak bir Menemen’in, sezon sonunda amacına ulaşması da aslü sürpriz olmayacaktır.

Mehmet Demirtaş: Devre arasını lider kapatan Menemenspor arayı çok iyi değerlendirdi. Özellikle gecesini gündüzüne katan Tahir Başkan, Menemenspor’un geleceği için var gücüyle mücadele ediyor. Onunla birlikte hakkını verelim Suat Hoca ve öğrencileride hırsları ve kazanma arzularıyla göz dolduruyorlar. Devre arasında yapılan nokta transferler Yıldıray Koçal, Ömer Yıldız, Murat Yılmaz, Aytaç Deniz, Mehmet Utku Işık ve Mert Kula ile Menemenspor bir üst ligi çok istediğinin ve bu sene bu işin biteceğinin sinyallerini verdiler. İkinci yarının ilk maçı ve KocaeliBirlik deplasmanı 3 puanı 3 golle alıyor. Bu hafta müthiş stadında Sarıyer’i ağırlayacak. Ligin ikinci yarısı gerçekten çok çetin geçecek. Sarı lacivertlilerin rehavete kapılmayarak, bu sene işlerini şansa bırakmadan bir üst lige çıkmaları en büyük dileğim. Bunu başaracak güçleri var. Yolları açık olsun.