Eğitim AÖF sınav giriş yeri sorgulama!

AÖF sınav giriş yeri sorgulama!

16.04.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

AÖF Bahar Dönemi vize sınavları yarın başlıyor. 18-19 Nisan'da yapılacak olan AÖF sınavları için giriş belgelerini internet üzerinden alabilirsiniz. AÖF sınav giriş yeri sorgulama ve AÖF sınav giriş belgesi almak için haberimize tıklayınız.

AÖF sınav giriş yeri sorgulama

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin 18 Nisan 2015 Cumartesi ve 19 Nisan 2015 Pazar günleri yapılacak olan 2014-2015 öğretim yılı bahar dönemi ara sınavı için “Sınav Giriş Belgesi” yayınlandı.

Haberin Devamı

Sınav giriş belgenizi www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Giriş Yapmak İçin Tıklayınız” bölümünden TCKN ve şifreniz ile giriş yaparak öğrenci sayfanızdan ya da AÖF Bürolarından alabilirsiniz.

Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmenizde ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulunmanızda fayda olacaktır.

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmamaktadır. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün olmamaktadır.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Sınav Giriş Belgesi

Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi

Haberin Devamı

(Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi

(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)

Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz!

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini http://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaptıkları öğrenci sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.