Eğitim Burs Olanağı En Fazla Olan Üniversite: İlk 3 tercihe %30 burs

Burs Olanağı En Fazla Olan Üniversite: İlk 3 tercihe %30 burs

28.09.2012 - 09:36 | Son Güncellenme:

.

Burs Olanağı En Fazla Olan Üniversite: İlk 3 tercihe %30 burs

Nişantaşı Üniversitesi, öğrencilerinin iyi bir eğitim alabilmesi için geniş burs olanakları sunuyor. Öğrencilerine %25’ten %100’e kadar burs imkanı sağlayan üniversitede, kardeşler %5, şehit çocukları tam burslu, ilk 100-1000-5000derecesine giren öğrencilere ise derecelerine göre burslar sağlanıyor. Öğrencilerin kurucu vakıf bursu alabildiği üniversitede, lisans ve önlisans bölümlerinde ilk üç tercihe %30 burs verilmekte.

Ayrıntılı bilgi için:

Nişantaşı Üniversitesi ek kontenjanda 4 yıllık lisans bölümlerine ilk kez öğrenci alacak…

2012 LYS sonuçlarına göre önlisans programlarında %97 tercih oranı yakalayan Nişantaşı Üniversitesi, ek kontenjanlarda birbirinden farklı ve iddialı 4 yıllık bölümlerine de ilk kez öğrenci alacak. Bu nedenle, taban puanları bu yıl oluşacak olan bu bölümleri ek kontenjanda tercih eden öğrencilerin Nişantaşı Üniversitesi’ne yerleşme olasılığı yüzde yüz. “Psikoloji”, “Uluslararası Ticaret ve Lojistik”, “İletişim Tasarımı”, “Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği” ve “İnşaat Mühendisliği” gibi mezun olanların iş sıkıntısı yaşamayacağı bölümlere öğrenci alacak olan üniversite bir yandan geniş burs olanaklarıyla da öğrencilerine olan desteğine devam ediyor.
Ayrıntılı bilgi için:

Nişantaşı Üniversitesi bir ilke imza atıyor: Bütünleşik Diploma Sistemi ile hemen tanışın!

Bu yıl Meslek Yüksekokulu’ndan ilk mezunlarını veren Nişantaşı Üniversitesi, 2012 Ek Kontenjan döneminde alacağı 4 yıllık lisans öğrencilerine Bütünleşik Diploma Sistemi (BDS) ile ayrıcalıklı bir üniversite yaşamı sunuyor.

Hedeflerinin, özel sektörün aradığı nitelikli insan gücünü en iyi şekilde yetiştirmek olduğunu belirten Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, Bütünleşik Diploma Sistemi sayesinde ilk yıl İngilizce Hazırlık sınıfını okuyacak olan öğrencilerin, ikinci yıldan itibaren kendi tercih ettikleri 4 yıllık lisans bölümlerinde okuyacaklarını, son yıl olan altıncı yılda ise, başarı puanı belli bir ortalamanın üzerinde olan öğrencilerin ücretsiz olarak tezsiz yüksek lisans yapacaklarını söyledi.

Bütünleşik Diploma Sistemi ek kontenjanda tercih nedeni olacak!

Kurulduğu günden itibaren iş hayatı ile entegre, tam donanımlı mezunlar vermeyi ilke edinen Nişantaşı Üniversitesi, öğrencilerinin BDS ile sadece bir üniversite mezunu olarak değil; kariyer avcılarının tercih ettiği gibi yüksek lisans diplomasıyla iş hayatında avantaj yakalayacaklarının altını çiziyor.

Ayrıntılı bilgi için:

Nişantaşı Üniversitesi Bünyesinde Ek Kontenjanda Öğrenci Alacak
Fakülte ve Bölümler


İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi
• Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği * İnşaat Mühendisliği
• Psikoloji * Mimarlık
• Uluslararası Ticaret ve Lojistik
• Sağlık Yönetimi
• Sosyal Hizmet

Sanat ve Tasarım Fakültesi

• Moda Tasarımı
• İç Mimarlık
• İletişim Tasarımı

Ayrıntılı bilgi için: