EğitimFMV Işık Okulları artık Florya’da

FMV Işık Okulları artık Florya’da

15.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet tarihinin her dönemine tanıklık eden Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Ispartakule’nin ardından beşinci yerleşkesini Florya’da açtı.

FMV Işık Okulları artık Florya’da

DİDEM SEYMEN - Anaokulundan liseye tüm kademelerde eğitim verilecek yerleşkenin açılış töreninde konuşan FMV Yönetim Kurulu Başkanı Av. A. Akın Süel “Cumhuriyetimizi kuran ve okullarımıza Işık ismini bizzat veren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. O’na olan şükran borcumuzu yerine getirmek ve O’nun kurduğu Cumhuriyetimize olan inancımızı ve desteğimizi göstermek için Cumhuriyetimizin 100. Yılı’na armağan olarak Florya Işık Okulları Yerleşkemizi açıyoruz” dedi. Süel, Işık Okulları’nın tarihin her döneminde önce iyi insan yetiştirme sorumluluğunu üstlendiğine dikkat çekti. 

Haberin Devamı

27 bin metrekare kapalı alana sahip olarak 2018 yılı Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği’ne göre yapılan Florya Yerleşkesi, çevre dostu mimarisiyle öne çıkıyor. Yerleşke, “Enerji ve Çevresel Tasarımda Liderlik” anlamına gelen LEED sertifikasyon sistemine göre tasarlandı.