Eğitim Fransız Askısı Nedir? Fransız Askısı Nasıl Yapılır?

Fransız Askısı Nedir? Fransız Askısı Nasıl Yapılır?

07.06.2021 - 15:08 | Son Güncellenme:

Kişiler yüz bölgesine bazı uygulamalar yaptırabiliyor. Fransız askısı da, yüz bölgesine yaptırılan işlemlerden biridir. Bireyler Fransız askısı hakkında detaylı araştırmalar yaparak, fikir sahibi olmak istiyor. Fransız askısı, pek çok kişinin araştırdığı işlemler arasında yer alıyor. Fransız askısı nedir? Fransız askısı nasıl yapılır? Fransız askısı hakkında bilinmeyen tüm detayları sizler için derledik.

Fransız Askısı Nedir Fransız Askısı Nasıl Yapılır

Fransız askısı, ameliyatla yapılan bir işlem değildir. Yüzünü gerdirmek isteyen kişiler, ameliyatsız olarak yüzünü Fransız askısı yöntemiyle gerdirebilir.

Fransız Askısı Nedir?

Fransız askısı herkesin merak ettiği bir işlemdir. Ameliyatsız yüz gerdirme işlemlerinden biridir. Fransız askısı içi polyester olan ve dışı cilt dokusuyla uyumlu hazırlanan silikondan yapılmıştır. Esnek iplerle cildin gerdirilmesi yapılma işlemidir. Fransız ip askıları olarak da bilinen bu işlem, Fransa'da geliştirilen bir yöntem olması nedeniyle "Fransız askısı" olarak bilinir. Yapılan işlemde kullanılan ipler, yüz bölgesindeki sarkmaları ve kırışıkları giderebiliyor.

Güvenli bir işlem olması nedeniyle günümüzde yaygın olarak tercih ediliyor. Kullanılan farklı malzemeler bulunuyor. Tercih edilen tüm malzemeler, insan vücuduyla son derece uyumludur. Kısmi olarak gerçekleşen yüz felcinde de tercih edilebiliyor. Güvenli ve çok az riskli olması nedeniyle, uzun yıllar boyunca sarkıklardan kurtulmayı sağlıyor. Cerrahi yüz gerdirme işlemlerinin alternatifi olarak tercih edilebiliyor. Yapılan işlem, kişilerin yaşlılığını yavaşlatmak ve engellemek için yapılan bir işlemdir.

Fransız Askısı Nasıl Yapılır?

Fransız askı işlemi, lokal anestezi uygulamasıyla birlikte yapılıyor. Tam olarak 45 ile 60 dakika arasında tamamlanabiliyor. Gençlik etkisi yaratmak isteniyorsa, biyolojik olarak insanın vücuduna uygun olan Fransız medikal iplikler kullanılır. İşlem yapılırken, medikal ipler kulak üzerinden derinin altına kadar yerleştirilir. Amaç, operasyon izlerinin saç altında bulunan deriye gizlenmesidir. İpler gerdirilerek, uygulamayı yaptıran bireylerin yüzünde simetri ve lifting etkisi oluşturulur. Medikal ipler sabitlenerek, işlem sona erdirilir.

 

Yazarlar