Eğitim Hannibal Kimdir? Hannibal Sendromu Ne Demek?

Hannibal Kimdir? Hannibal Sendromu Ne Demek?

20.01.2022 - 03:47 | Son Güncellenme:

Hannibal, sık sık merak edilen kişilerden biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da merak edilen konular arasındadır. Bu bakımdan Hannibal kimdir öğrenebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizin için Hannibal kimdir? Hannibal sendromu ne demek tüm detayları ile derledik.

Hannibal Kimdir Hannibal Sendromu Ne Demek


Hannibal, MÖ 180 yıllarında yaşamış, Sami ırkından gelmiş Kartacalı politikacı ve general olarak bilinmektedir. Hannibal aynı zamanda tüm zamanlar en büyük askeri dehalarından biri olarak bilinmektedir.

Hannibal Kimdir?

Hannibal, MÖ 180-247 arasında yaşamış olan ve Sami ırkından gelen bir generaldir. Aynı zamanda politikacıdır ve tüm zamanların en büyük askeri dehalarından biri olarak da kabul edilmektedir. Hannibal yaşadığı çağın üç büyük generalinden biri olarak bilinmektedir.

Hannibal Sendromu Ne Demek?

Hannibal sendromu, insan beyni yemekten hoşlanan ve insan etine de ilgisi olan kişilerdir. Hannibal sendromu kötü insanları öldürmek ve onları yemek olarak bilinmektedir. Bir psikolojik bozukluk olan hannibal sendromu aynı zamanda Antisosyal kişilik bozukluğu olarak da bilinir. Bu kişilerin kuralları çiğneme, yalan, öfke, sorumsuzluk ve başkalarının hayatını tehlikeye atmaktan hoşlandıkları bilinmektedir.