Eğitim İngilizcede April Hangi Ay Oluyor? Apr Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede April Hangi Ay Oluyor? Apr Kelimesinin Türkçesi Nedir?

12.05.2021 - 01:52 | Son Güncellenme:

İngilizceyi daha iyi bir şekilde konuşmak için ilk yapılması gerekenlerin başında bolca kelime ezberlemek gelmektedir. Bu kelimeler temel kelimeler olursa daha doğru olacaktır. Temel kelimeler için pratik konular seçilebilir. Bu konulardan biriside aylardır. Sizler için İngilizcede April hangi ay oluyor? Apr kelimesinin Türkçesi nedir? Tüm detayları ile derledik.

İngilizcede April Hangi Ay Oluyor Apr Kelimesinin Türkçesi Nedir

 İngilizcede yer alan aylar konusuna baktığımız zaman oldukça kolay kelimeler karşımıza çıkmaktadır. Zaten Türkçede kullanılan aylar İngilizce dilinde de kullanılmaktadır. Çoğu ayın İngilizcesi Türkçesi ile yakın kelimelerden oluşmaktadır. 

Haberin Devamı

 İngilizcede April Hangi Ay Oluyor? 

 İngilizce olarak ayları öğrenen kişilerin karşına April kelimesi çıkabilmektedir. Bu kelimenin Türkçe karşılığı ise Nisan ayıdır. Yani Nisan ayı için kullanılan İngilizce kelime April olarak bilinmektedir. Aprilin karşılığı Nisan ayıdır. 

 Apr Kelimesinin Türkçesi Nedir? 

 April kelimesi kısa olarak Apr şeklinde yazılmaktadır. Bu yüzden Apr kelimesi ile April aynı kelimedir. Bu iki kelimede Nisan ayını ifade eder. Bu yüzden İngilizce olarak Apr kelimesi karşınıza çıkarsa bu kelime Nisan ayıdır. Bunun için Apr kelimesini karıştırmamak gerekir. Nisan ayı April kelimesi ile ifade edilir. Ayrıca April kısa olarak Apr şeklide yazılır. 

 Zaten İngilizce olarak aylar konusu son derece kolay ve pratik bir konudur. Bu yüzden bu konuda kimse zorlanmaz.

Haberin Devamı

 Örnek Cümleler 

 - My brother is going to have a wedding in April. ( Nisan ayında abim düğün yapacak. ) 

 ​​​​​​