Eğitim İngilizcede November Hangi Ay Oluyor? Nov Kelimesinin Türkçesi Nedir?

İngilizcede November Hangi Ay Oluyor? Nov Kelimesinin Türkçesi Nedir?

12.05.2021 - 02:00 | Son Güncellenme:

Birçok kişinin sevdiği derslerden birisi İngilizcedir. Çünkü İngilizce öğrenmek yararlı olmasının yanında keyifli olan bir iştir. Bu keyifli işi yaparak popüler olan İngilizce dilini rahatlıkla öğrenme şansını elde edebilirsiniz. Kolay konulardan biriside aylardır. İngilizcede November hangi ay oluyor? Nov kelimesinin Türkçesi nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

İngilizcede November Hangi Ay Oluyor Nov Kelimesinin Türkçesi Nedir

 İngilizce ayları öğrenmek için yazarak çalışmak daha yararlıdır. Yani ayları bir kenara yazarak daha rahat bir şekilde öğrenme şansınız bulunmaktadır. 

Haberin Devamı

 İngilizcede November Hangi Ay Oluyor?

 İngilizce kelimelerden birisi olan November kelimesi Kasım ayını ifade etmektedir. Senenin onbirinci ayı olan Kasım ayı İngilizcede November kelimesi ile yazılmaktadır. Kasım ayının İngilizcesini öğrenmek için November kelimesini öğrenmeniz gerekir. Bu kelimeyi öğrenerek Kasım ayını İngilizce olarak rahatça ifade edebilirsiniz. 

 Nov Kelimesinin Türkçesi Nedir?

 Nov kelimesi November olarak bilinen İngilizce kelimenin kısaltması olarak bilinmektedir. Yani Nov kelimeside Kasım anlamına gelmektedir. Kasım ayını ifade etmek için November veya Nov kelimesini kullanabilirsiniz. Kasım ayını İngilizcede kısaca Nov olarak yazabilirsiniz. 

 Örnek Cümleler:

 - My favorite movie is Aşk Başkdür in November. (En sevdiğim film Kasımda Aşk Başkadır filmidir.)

Haberin Devamı

 - The time I started to work is November 14th. (İşe başladığım zaman 14 Kasım tarihidir.)

 - I went on vacation with my wife on 27 November last year. (Eşimle beraber geçen sene 27 kasımda tatile gitmiştik.)