Eğitim İsmek Nedir? En Fazla Tercih Edilen İsmek Kursları Hangileridir?

İsmek Nedir? En Fazla Tercih Edilen İsmek Kursları Hangileridir?

01.03.2021 - 05:31 | Son Güncellenme:

İSMEK 1996 yılında kurulmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK), anlamına gelmektedir. Tamamen insanlara hizmet sağlamak amacı ile kurulmuştur. İnsanların hayat kalitesini arttırmak ve ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak en önemli görevleri arasındadır. Başka birçok ile ve ilçeye örnek olan bir hizmettir. İş gücü ve insan kalitesini büyük ölçüde arttırmaktadır. Gencinden yaşlısına birçok insana yardımcı olmuş ve olmaya devam etmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.

İsmek Nedir En Fazla Tercih Edilen İsmek Kursları Hangileridir

İSMEK'in birçok amacı vardır. Kişilerin birikimlerini arttırmak, istihdam edilen kişilerin sayısını arttırmak, mesleki bilgi birikimi arttırmak, tüketimi azaltıp üretimi arttırmak ve insanların gelirlerini arttırmaya yardımcı olmaktır. Tamamen ücretsiz olan bu kurslar insanlara büyük bir hizmet sağlamaktadır.

İSMEK nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları bedava bir şekilde topluma ve özellikle gençlere sağlanan kurslardır. Tiyatro, gitar ve dans kurslar en popüler kurslar arasındadır. Altı yüzün üzerinde çok fazla kurs vardır. Böylece her yaştan ve ekonomik durumdan insan bu kurslardan yararlanabilmektedir. İSMEK kurslarında çok fazla kategori bulunmaktadır. Bu kadar fazla kurs imkanlarına rağmen kayıtlar açıldığı anda kursların limiti dolmaktadır. Bu da İstanbul halkının bu kurslara gösterdiği ilginin en önemli kanıtlarından biridir. Genellikle erken kayıtlar mutlaka takip edilmelidir.

En fazla tercih edilen İSMEK kursları hangileridir?

İSMEK çatısı altında altı yüz üstü kurs bulunmaktadır. Bu kurslar içerisinde sanattan spora konuda kurslarla insanlara hizmet verilmektedir. Tamamen ücretsiz olarak başvurulan bu kurların en popülerleri:

Haberin Devamı

Ahşap teknolojisi

Aile ve tüketicilik bilimleri

Bahçecilik

Bilişim teknolojileri

Siber güvenlik

Yazıhane yönetimi ve sekreterlik

Çocuk gelişimi ve eğitimi

El sanatları teknolojisi

Gazetecilik

Giyim ve üretim teknolojileri

Güzellik ve cilt bakımı

Grafik ve fotoğraf

Besin teknolojisi

Hayvan sağlığı

Hayvan yetiştiriciliği

Hukuk

Kişisel gelişim

Makine teknolojisi