Eğitim Kanada'da Şu An Saat Kaç? Kanada İle Türkiye Arasındaki Saat Farkı Nedir?

Kanada'da Şu An Saat Kaç? Kanada İle Türkiye Arasındaki Saat Farkı Nedir?

26.05.2021 - 06:46 | Son Güncellenme:

Saat farkı ülkeden ülkeye bazen de şehirden şehre dakika bile olsa gösterebilir. Hatta bazı ülkelerde gündüz yaşanırken bazı ülkelerde gece yaşanır. Bunun nedeni dünyanın sürekli olarak dönmesi ve güneşe olan ülke konumlarının değişmesidir. Kanada ile Türkiye arasında da saat farkı vardır. Bu fark kaç saattir? Kanada saati şu an kaçtır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Kanadada Şu An Saat Kaç Kanada İle Türkiye Arasındaki Saat Farkı Nedir

Kanada, Kuzey Amerika ülkelerinden bir tanesidir. Yüz ölçümü oldukça geniş olan Kanada, dünyanın en büyük 2. Ülkesi olma özelliğini taşır. Türkiye ile arasında ciddi bir saat farkı vardır.

Kanada'da Şu An Saat Kaç?

Kanada ile Türkiye arasında ciddi bir saat farkı vardır. Hatta ülkemizde akşam saatleri yaşanırken Kanada gündüzü yaşar. Kanada'da şu anki saati bulmak için Türkiye saatinden 7 saat geri saymak gerekir.

Kanada ile Türkiye Arasındaki Saat Farkı Nedir?

Ülkelerin dünya üzerindeki konumlarından dolayı saat farkları oluşur. Ülkelerin birbirine olan yakınlık ve uzaklıkları bu saat farkını etkiler. Kanada ile Türkiye arasında oldukça uzun bir mesafe vardır. Bu yüzden aradaki saat farkı da tam 7 saattir.