Eğitim Krav Maga Nedir? Krav Maga Nasıl Öğrenilir?

Krav Maga Nedir? Krav Maga Nasıl Öğrenilir?

18.03.2021 - 01:57 | Son Güncellenme:

Düvüş sanatları arasında birçok farklı dal bulunmaktadır. Bazı dövüş sanatları savunma ağırlıklı olurken bazıları ise saldırı ağırlıklıdır. Dövüş sanatlarına merakı olanlar seçtiği dala göre detaylı bir eğitim almaktadır. İlgi çekici dövüş sanatlarından biriside Krav Maga olarak bilinmektedir. Sizler için Krav maga nedir? Krav maga nasıl öğrenilir? Tüm detayları ile derledik.

Krav Maga Nedir Krav Maga Nasıl Öğrenilir

Dövüş sanatlarını öğrenmek için kurslara itmek gereklidir. Alanında uzman olan bir dövüş hocası eşliğinde tercih ettiğiniz dövüş sanatını rahatça öğrenebilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Krav Maga Nedir?

 Krav Maga, özel teknikleri olan bir dövüş sanatına verilen isimdir. Bu dövüş sanatını İsrail askeri güçleri geliştirmiştir.

 Krav Maga, ölümcül tekniklere sahip olan özel bir dövüş sanatıdır. Bu dövüş sporundaki amaç ise etkili bir saldırı yapmaktır. Bu spora bulan kişi ise Emrich “Imi” Lichtenfeld isimli dövüş sanatı hocasıdır. Kara Maga'nın temellerini Lichtenfeld atmıştır. 

 Krav Maga Nasıl Öğrenilir? 

 Krav Maga'yı öğrenmek için dövüş sanatı kurslarına katılabilirsiniz. Bu kurslarda Krva Maga tekniğini detaylı bir şekilde öğrenmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca online kurslar ile Krav Maga dövüş sanatlarına ait teknikleri öğrenme şansınız vardır.