Eğitim Özel Veya Kamudan Günlü Sözleşmeye Davet Yazısı Olan Ne Demek?

Özel Veya Kamudan Günlü Sözleşmeye Davet Yazısı Olan Ne Demek?

22.10.2021 - 01:37 | Son Güncellenme:

Özel veya kamudan günlü sözleşmeye davet yazısı olan ne demek? Kamu kurum/kuruluşlarında çalışan memur, sözleşmeli çalışan ya da işçi statüsünde bulananlar için olağanüstü hallerde uygulanan çalışma planı demektir. Aynı zamanda ihaleye davet olarak gönderilen iadeli taahhütlü gönderilen iletidir. Özel veya kamudan günlü sözleşmeye davet yazısı olan ne demek merak edilenleri tüm detayları ile sizler için derledik.

Özel Veya Kamudan Günlü Sözleşmeye Davet Yazısı Olan Ne Demek

 Günlü sözleşmeye davet yazısı, kuruluşa ait antetli kağıda yazılmaktadır. Sözleşme daveti ve ihale kararı onay tarihleriyle hazırlanarak elden ya da iadeli taahhütlü olarak gönderilen resmi evraktır.

Haberin Devamı

 Özel Veya Kamudan Günlü Sözleşmeye Davet Yazısı Olan Ne Demek?

 Özel ya da kamuda çalışanlar için olağanüstü hallerde uygulanan çalışma genelgesi demektir. Kuruluş bilgilerini kapsayan antetli kağıda yazılarak gönderilmektedir. Tebliğ tarihini takiben 7 gün içinde kesinleşmesi gereken imza işlemini ifade etmektedir.

 İhaleye katılım engeli bulunmayanların gerekli belgeleri, ihale ön ödenek %6 teminatın ödenip diğer işlemlerin yapılmış olması koşuluyla sözleşmenin en geç 1 gün içinde imzalanma gereği bulunan bildiridir.