Sözlük Bursiyer Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Bursiyer Kime Denir?

Bursiyer Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Bursiyer Kime Denir?

07.01.2022 - 05:45 | Son Güncellenme:

Bursiyer kelimesi sıklıkla kullanılan kelimelerden biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından önemli kelimeler arasındadır. Bu bakımdan Bursiyer ne demek öğrenebilir ve cümle içinde doğru anlamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizin için Bursiyer ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Bursiyer kime denir tüm detaylarıyla derledik.

Bursiyer Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir Bursiyer Kime Denir


Bursiyer Fransızca kökenli bir kelimedir ve dilimize de Fransızcadan gelmiştir. Bursiyer burs alan kişi, burs alan öğrenci anlamında kullanılmaktadır.

Bursiyer Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Bursiyer kelimesinin anlamı ülkemizde birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bursiyer dilimizde burs alan kişi anlamına gelmektedir. TDK sözlükte kelimelerin en doğru anlamlarını bulmak ve bu şekilde cümle içinde kullanmak mümkündür. Bundan dolayı birçok kişi internette TDK sözlüğü araştırmakta ve kelimelerin ne anlama geldiğini araştırmaktadır.

Bursiyer Kime Denir?

Bursiyer, burs alan kişi, burslu anlamlarında kullanılmaktadır. Burs alan kişilere ya da burs alan öğrencilere Bursiyer denmektedir. Bursiyer dilimize Fransızcadan geçmiş olan bir kelimedir ve anlamı TDK sözlükten bakılmaktadır. Burs alan kişileri anlatmak için Bursiyer kelimesinin kullanımı doğrudur.