Sözlük Polaroid Ne Demek? Polaroid Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Polaroid Ne Demek? Polaroid Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

14.01.2022 - 02:26 | Son Güncellenme:

Polaroid Türkçede son zamanlarda sıkça kullanılan popüler kelimelerden biridir. Özellikle fotoğrafa ilgi duyan kişiler tarafından anlamı araştırılan kelimeler arasındadır. Bu bakımdan polaroid ne demek araştırabilir ve nasıl bir şey olduğunu öğrenerek kullanabilirsiniz. Polaroid ne demek? Polaroid TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Polaroid Ne Demek Polaroid Tdk Sözlük Anlamı Nedir


Polaroid, çekimi ve baskıyı hızlı bir şekilde yapan fotoğraf makinesi ya da bu makineyle çekilmiş olan fotoğraf anlamlarında kullanılmaktadır.

Polaroid Ne Demek?

Polaroid, özellikle fotoğraf çekmeyi seven kişilerin ilgi duyduğu bir makinedir. Polaroid çekim yaptığı an fotoğrafın baskısını veren fotoğraf makinesi ya da o makineden çıkan fotoğrafın ismi olarak kullanılmaktadır. Fotoğraf çekilir çekilmez polaroid makinelerden baskısı çıkar ve bir süre sonra fotoğrafın da rengi kendine gelince kullanılabilir. Pratik olmasından dolayı birçok kişi polaroid fotoğraf makinesi kullanmaktadır.

Polaroid TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Polaroid, çekim ya da baskı işlemini hızlı yapan fotoğraf makinesidir. Aynı zamanda polaroid makinelerden çıkan fotoğraflar için de polaroid kelimesinin kullanımı doğrudur ve bu anlamlarda kullanılır.