Sözlük Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek?

Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek?

05.12.2021 - 02:14 | Son Güncellenme:

Günümüzde pek çok değişik bilgisayar oyunu ortaya çıkmış olup, bu bilgisayar oyunlarında kullanılan terimler oldukça fazladır. Bununla beraber bilgisayar oyunlarında kullanılan bir başka terim ise ulti atmak şeklindedir. Bu kelime oldukça yaygın kullanılmaktadır. Bu kelimenin anlamını araştırmakta olan pek çok kişi de bulunmaktadır. Peki ulti ne demek, Türkçesi nedir? Oyunlarda ulti atmak ne demek tüm detayları ile derledik

Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek


Bilhassa çevrimiçi olarak oynanan oyunlarda, pek çok bireyin bildiği sözcüklerin içerisinde ulti kelimesi yer almaktadır. Bu sözcüğün ne anlama geldiği ise birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Bilhassa bu kelime bilgisayar oyunlarını oynayan kişilerin çok sık karşılaştığı bir kelimedir.

Ulti Ne Demek?

Oyuncular, oyun oynarken yeteneklerini kullanmaktadır. Bununla beraber en üst yeteneğe ulti ismi verilmektedir. Uzun hali ise ultimate şeklindedir.

Ulti Türkçesi Nedir?

Ulti kelimesinin Türkçesi; en üst yetenek olarak tanımlanabilir.

Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek?

Oyunlarda ulti atmak; en yüksek seviye olarak yetenek elde etmek olarak yorumlanmaktadır. Bu şekilde elde edilmiş olan yeteneğin oyun içinde kullanılması için de kullanılmaktadır.