Eğitim Stor Perde Nasıl Temizlenir? Stor Perdeyi Çıkarmadan Temizleme Yöntemleri...

Stor Perde Nasıl Temizlenir? Stor Perdeyi Çıkarmadan Temizleme Yöntemleri...

05.06.2021 - 22:01 | Son Güncellenme:

Evlerin en önemli eşyalarından biri de perdelerdir. Eski zamanlarda kullanılan perdelerin yerine yeni nesil perdeler kullanılıyor. Özellikle stor perde her evde yaygın olarak görülen perde türleridir. Basit kullanımı nedeniyle çok tercih edilen stor perdelerin nasıl temizleneceği de merak edilen bir konudur. Stor perde nasıl temizlenir? Stor perdeyi çıkarmadan temizleme yöntemleri hakkında merak edilen tüm detaylar.

Stor Perde Nasıl Temizlenir Stor Perdeyi Çıkarmadan Temizleme Yöntemleri...

Stor perde çıkarılmadan kolayca temizlenebiliyor. Perdeler son ayarına kadar açılarak, özel temizleme ürünleri ve bez yardımıyla temizlenebilir.

Haberin Devamı

 Stor Perde Nasıl Temizlenir?

 Perdeler camlara kullanılan özel ürünlerdir. Ev eşyalarının arasında olmazsa olmaz olan perdelerin farklı modelleri bulunuyor. Stor perde her ne kadar herkes tarafından duyulsa da, herkesin kullandığı bir perde modeli değildir. Stor perde mekanizmayla çalışan perde türleri arasında bulunuyor. Mekanizmaya bağlı olması nedeniyle, kişiler stor perdeleri nasıl temizleyeceğini bilmiyor.

 Yanlış temizleme teknikleriyle stor perdelere zarar verebiliyor. Stor perdelerin belirli sürelerde tozları alınması gerekiyor. Temizlik yapılmadan önce toz olmaması stor perdelerde dikkat edilmesi gereken detaylardan biridir. Stor perdeler, mekanizmayı bilmeyen kişiler tarafından çıkarıldığında zarar verilebiliyor. Stor perde çıkarılmadan da temizlenebilen perde türleridir. 

Haberin Devamı

 Stor Perdeyi Çıkarmadan Temizleme Yöntemleri

 Stor perdeyi çıkarmadan temizlemenin mümkün olup olmadığı ev hanımları tarafından araştırılıyor. Stor perdeyi tamamen çıkarmaya gerek yoktur. Ev hanımları, stor perdeleri sonuna kadar açmalıdır.

 Stor perdelere uygun olan temizlik ürünleri alınarak, hazır hale getirilmelidir. Özellikle stor perdelere özel ürünlerin olması önemli bir detaydır. Stor perde temizlik ürünleri, bez ve sıcak su yardımıyla sonuna kadar açılan stor perde temizlenebilir. Daha iyi bir sonuç almak adına, temizliğe başlamadan perdelerin tozu alınmalıdır. Bez ve temizleyici ürünlerle karıştırılan su kullanılarak açılan stor perdeler silinebilir.