Eğitim Üçlü Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Üçlü Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

14.07.2022 - 15:12 | Son Güncellenme:

Üçlü sorusu, bulmacalarda zaman zaman bulmaca çözen kişilerin karşısına çıkmaktadır. Çengel, kare ve sözcük avı gibi bulmaca türlerinde, üçlü sorusuna yer verilmektedir. Kelime dağarcığını geliştirmek veya zihin egzersizi yapmak isteyenler, bulmaca çözmektedir. Peki, üçlü bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada sizler için derledik.

Üçlü Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Üçlü sorusu, çengel veya kare bulmacalarda çıktığı zaman trio yanıtı yazılmaktadır. Üçlü sorusunun birçok yanıtı olduğundan, bulmacada kaç harf sorulduğu önemli olmaktadır. 7'den 70'e neredeyse hemen herkes, bulmaca çözmeyi sevmektedir. 

Haberin Devamı

 Üçlü Bulmaca Cevabı Nedir?

 Hitabet gücünü artırmak için çözülen bulmacalarda üçlü sorusuna iskambil, triyo, üçüz ve müselles gibi yanıtlar yazılabilmektedir. Üçlü sorusunun yanıtı, bulmacada bırakılan boşluğa göre değiştiği unutulmamaktadır. Üçlü sorusunun yanıtı birden fazla olduğundan, harf dizilişi ve bulmacadaki boşluk sayısı göz önüne alınmaktadır. 

 Üçlü Harf Harf Bulmacada

 Bulmaca da eğer 6 harfli bir boşluk varsa troyka yazılırken, 8 harfli yanıt olarak müselles yazılmaktadır. Bulmacada 3 harfli yanıt için pul kullanılırken, 4 harfli yanıt için trio kullanılmaktadır. Üçlü sorusuna yanıt yazarken harf kombinasyonu oluşturulmaktadır.