Eğitim Xaomi Mi Tv Stick Nedir, Ne İşe Yarar? Mi Tv Stick İle Neler Yapılabilir?

Xaomi Mi Tv Stick Nedir, Ne İşe Yarar? Mi Tv Stick İle Neler Yapılabilir?

05.07.2022 - 17:23 | Son Güncellenme:

Teknoloji ile ilgilenen kişiler için yeni çıkan cihaz takipleri de farklı kaynaklar üzerinden yapılmaktadır. Yeni nesil cihazlardan biri olan xaomi mi tv stick ile televizyon bağlantısı ve girişi sağlanmaktadır. Bu şekilde telefon ve bilgisayar üzerinden giriş yapılan tüm alanlar televizyonda da gösterilmektedir. Tv desteği bulunan xaomi mi tv stick 92,4 x 30,2 x 15,2 mm boyutlarında tasarlanmaktadır. Kolay taşınabilmesi ve pratik kullanımı ile tüm bilgileri televizyona aktarmak kolay hale gelmektedir. Xaomi mi tv stick nedir ve ne işe yarar konularını sizler için derledik.

Xaomi Mi Tv Stick Nedir, Ne İşe Yarar Mi Tv Stick İle Neler Yapılabilir

Son teknoloji ürünlerinden biri olan xaomi mi tv stick 2 Ghz hız ve ARM Mali-450 özelliklerine sahip şekilde çalışmaktadır. Tüm platformlara bu cihaz ile giriş yapmak mümkün hale gelmektedir. Özellikle play store ve disney+ özelliklerinin tamamı bu stick içerisinde yer almaktadır. Cihaz 1 GB RAM ve 8 GB hafıza alanına sahip şekilde çalışmaktadır.

Xaomi Mi Tv Stick Nedir ve Ne İşe Yarar?

Xaomi mi tv stick play store başta olmak üzere farklı pek çok televizyon içeriğine giriş yapılmasını sağlamaktadır. Televizyon donanımı sağlayan bu cihaz üzerinden tüm içerikler rahat bir şekilde kullanılmaya başlanmaktadır. Xaomi mi tv yeni cihazlardan biridir.

Mi Tv Stick İle Neler Yapılabilir?

Mi tv stick ile tüm platformlara televizyon üzerinden giriş sağlanmaktadır. Yeni çıkan içeriklere hızlı erişim de bu stick cihazı ile mümkündür.

 

Yazarlar