Ekonomi Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon ödemeleri başladı mı?

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon ödemeleri başladı mı?

02.03.2020 - 17:07 | Son Güncellenme:

Emekli promosyon ödemeleri konusunda 12,5, milyon emeklinin araştırmaları sürüyor. İlk olarak 2017 yılında promosyon almaya hak kazanan binlerce emekli geçen 3 yıllık sürenin dolmasının ardından yeniden promosyon ödemesi alacakları tarihi araştırmaya başladı. Özel bankaların yanı sıra kamu bankaları emeklileri kendi bünyelerinde tutabilmek için farklı promosyon ödemeleri yapıyor. Özellikle özel bankalar tarafından uygulanan promosyon teklifleri oldukça cazip görünüyor. 1 Mart itibariyle ödemelerin başladığı 2020 promosyon ödemelerinde hangi banka ne kadar ücret ödüyor sorusunu sizler için derledik.

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor Emekli promosyon ödemeleri başladı mı

Emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 12,5 milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemeleri konusunda Kamu ve Özel bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. İlk promosyon ödemesini 1 Mart 2017 yılında alan emekliler geçen üç yıllık sürenin ardından yeniden promosyon ücreti almaya hak kazandı. Emekliler hali hazırda emekli maaşı aldığı bankanın promosyon teklifini öğrendikten sonra bu teklifi beğenmediği takdirde herhangi özel bir bankaya emekli maaşını taşıyıp yüksek promosyon ücretleri alabiliyor. Peki Promosyon ücretleri ne kadar oldu?

Haberin Devamı

PROMOSYON ÖDEMELERİ BAŞLADI MI?

Emekli promosyon ödemeleri 1 Mart 2020 yılı itibariyle başladı. Promosyon alabilmek için emeklilerin maaşını aldıkları bankalara gidip 3 geçerli olan promosyon sözleşmesini imzalamaları gerekiyor.

PROMOSYON ÜCRETLERİNE ZAM YAPILDI MI?

Emekli promosyon ücretleri konusunda özel bankaların yüksek promosyon teklifleri emekli vatandaşları cezbetmeye devam ediyor. Bazı bankalar Bin liraya kadar emekli promosyon ödemesi yaparken en yüksek promosyon ödemesi yapan banka ise QNB Finansbank olarak öne çıkıyor. Bankanın yüksek emekli aylığı alanlara 1.250 liraya varan promosyon ödemesi yaptığı biliniyor.