Ekonomi 2024’te 6 projesini daha teslim edecek

2024’te 6 projesini daha teslim edecek

07.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bugüne kadar Avrupa Konutları markasıyla 40 bine yakın konutu tamamladıklarını açıklayan Artaş Holding, 2024 yılını projelerinde teslim yılı ilan etti.

2024’te 6 projesini daha teslim edecek

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Artaş Holding olarak bugüne kadar verdiğimiz sözlerin arkasında her zaman durduk ve projelerimizi zamanında teslim ettik. Bu yıl da 6 projede 2 bin 602 konut ve 405 ticari üniteyi teslim edeceğiz. 2025 yılında da yaklaşık 5 bin konutluk 4 yeni projeye başlayacağız” dedi. Teslimi yapılacak projeler; Avrupa Konutları Saklıvadi, Avrupa Konutları Esentepe, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi, Avrupa Residence Yamanevler, Avrupa Konutları Ata ve Avrupa Konutları Yenimahalle olacak.

Haberin Devamı

Holding, büyüme ve katma değer üretme potansiyeli olan şirketlere yatırım yapma stratejisi ile kurulan Artaş Girişim Sermayesi Yatırım Fonu da kurdu. İlk yatırımını da yüksek teknolojiyle depremi yerinde tespit eden, deprem öncesi bölgeye uyarı gönderen ve otonom tedbir alınmasını sağlayan entegre bir sistem olan EDIS’e yaptı.